Refresh the page

Questions and answers: Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Camera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI

This page contains frequently asked questions about Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Camera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Camera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI. They will be answered by our specialists.
Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Camera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI - IP Camera
Immax NEO LITE Smart Security Outdoor Camera 360° v3, RJ45, P/T, HD 2MP, WiFi, ONVIF, NEW GUI
Discontinued
Accessories Help and manuals 18 Reviews 9
Je možné túto kameru namontovať nie na stenu ale na strop?Respektíve existuje vôbec externá wifi Tuya smart PTZ kamera so sledovaním pohybu a nočným dosvitom ktorú je možné montovať na strop???Ideálne ta s tou bublinou čo zakryje el. krabicu...Už par dní surfujem po internete a aliexprese a nič...Ďakujem mockrát, [email protected]
Dá sa ip kamera IMMAX NEO Lite Smart spárovať s dvoma mobilmi
Dobrý deň, potrebujem radu ako nastaviť pevnú IP adresu pre kameru a zmeniť login a heslo. Program ONVIF Device manager ma pustí do nastavení kamery, ale nič neuloží.
Dobrý deň, potrebujem radu na pripojenie do NVR cez protokol ONVIF, neviem u tej kamery zadať meno heslo , resp. neviem ho nájsť , lebo kameru som pripojil do služby mobilnej aplikáce Immax NEO a bola pripojená cez LAN kábel.
DObrý deň, zakupil som kameru od vas nainstaloval som ju ale nefunguje mi ovládanie hore/dole, ked kameru restartujem tak pri restarte sa otača aj smerom hore dole ale cez apku nie, druhu kameru rovnaku ktoru od vas mam tam to funguje .
Dobrý den, chci se zeptat na ONVIF. Musí být kamera připojena k stejné síti jako NVR, nebo může být kdekoliv na světě připojená k WiFi a já jí na svém NVR uvidím? Děkuji za odpověď. Daniel.
Dobrý den, lze kameru připojit i pomocí LAN kabelu, nebo funguje pouze přes WiFi? Nikde v návodu nemohu najít způsob, jak připojit kameru k netu přes kabel. Díky
Dobrý deň. Disponuje kamera možnosťou napájania cez PoE (Power over Ethernet)? Ak áno, ktoré podporuje štandardy? Ďakujem
Dobrý den, lze předplacený cloud přenést na druhou kameru po reklamaci první kamery? A lze sledovat záznam na cloudu sledovat i na PC, nebo jen přes Mobilní aplikaci? Děkuji
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako nastaviť 24hodinové nahrávanie? Lebo v nastaveniach som si nastavil neustále nahrávanie na kartu SD, ale keď si pozriem záznam tak nahráva len od 18.00 do 6.00 a cez deň nie. Vopred ďakujem za odpoveď.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB18