Refresh the page

Questions and answers: HyperX Cloud Gaming Headset

This page contains frequently asked questions about HyperX Cloud Gaming Headset. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HyperX Cloud Gaming Headset. They will be answered by our specialists.
HyperX Cloud Gaming Headset - Gaming Headphones
HyperX Cloud Gaming Headset
Discontinued
Accessories Help and manuals 57
Jdou připojit k Nintendo switch
Dobrý deň chcem sa opýtať ak tu niekto má podobné problémy a to konkrétne so slúchadlami , pri niektorých pohyboch vypadne zvuk . Pokiaľ niekto tento problém prekonal a má nejaké rady budem rád za pomoc . Vopred ďakujem za každú odpoveď
Dobrý den, každý píše jednotlivou věc jestli je v příslušenství. Napíšete prosím co vše je v příslušenství? Díky
Sú tieto slúchadlá kompatibilné z ps4?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa dá k sluchadlám stiahnuť aj niaky software alebo appka
dase vipnout mikrofon
Dobrý deň, nedávno som si zakúpil tieto slúchadlá a mám taký problém, že keď zapojím slúchadlá do predlžovacieho káblu (ktorý bol súčasťou balenia) a následne ho zapojím do notebooku tak pri rozprávaní mikrofón dosť šumí. No akonáhle slúchadlá zapojím (iba základným jedným jackom) bez predlžovacieho kábla (predlžovací má 2 jacky) tak všetko ide v poriadku. Nejaké rady, tipy ?
Dobrý deň chcem sa opýtať či budú fungovať tieto slúchadla cez jeden jack. Myslim to tak že keď to napojím na notebook tak či pojde aj Mic
Dobrý deň, chcem sa spýtať, kábel od slúchadiel ma na konci 1 alebo 2 3,5 mm jack-y. Keďže súčasťou slúchadiel je aj mikrofón tak by po správnosti kábel mal mať 1 3,5mm jack pre slúchadlá a 1 3,5mm jack pre mikrofón. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost zakoupit náhradní mikrofon do těchto sluchátek, jelikož se mi rozbil a nechci klasický stolní mikrofon ale chtěl bych nový do těchto sluchátek.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB07