Refresh the page

Questions and answers: Huawei Band 7 Wilderness Green

This page contains frequently asked questions about Huawei Band 7 Wilderness Green. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Huawei Band 7 Wilderness Green. They will be answered by our specialists.
Huawei Band 7 Wilderness Green - Fitness Tracker
Huawei Band 7 Wilderness Green
Discontinued
Accessories Help and manuals 13 Reviews 5
Dobrý deň. Mám verziu Harmony OS 2.0.0.5.6. Prečo nemôžem pridať do ciferníka vlastnú fotografiu z galerie, alebo z fotoaparátu? Vôbec sa mi nezobrazí ponuka pridania. Prosím o radu, ako to spraviť. Ďakujem
dobrý deň, výrobca uvádza pri výrobku meranie VO2MAX, obsahuje toto meranie daný výrobok? ako ho nasataviť ?
Dobrý deň, Je možné nastaviť, na ktorej ruke sa tieto hodinky nosia (ľavá alebo pravá)? Na xiaomi táto funkcia bola, ale tu som ju nenašla. Ďakujem.
Dobrý den, rozbil se mi řemínek na hodinkách. Lze dokoupit nový? Případně jaký. Děkuji
Musím si nabíjačku zakúpiť samostatne? Je to zahrnuté?
Podporujú tieto hodinky kórejský jazyk?
Zdravim,ked zapnem cvicenie cez hodinky tak gps z mobilu mi nesleduje polohu.Samozrejme telefon mam spojeny cez bluetooth aj gps zapnute a povolenia vsetky v mobile povolene.Ked pustim cvicenie cez Huawei Healt tak polohu gps sleduje aj v hodinkách.vdaka
Dobry den chcem sa opytat ci sa tento naramek da sparovat aj s Realme 8 pro diky
Dobrý deň, v popise je uvedené “telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)”. Vy ste na otázku odpovedali, že sa cez hodinky nedá telefonovať “nemajú mikrofón a ani reproduktor". Prosím Vás je možné z hodiniek telefonovať? Ďakujem.
Dobrý deň. V popise je napísane “telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)”. Vyšie ste odpovedali, že sa cez hodinky nedá telefonovať “nemajú mikrofón a ani reproduktor. Tak ako to je? Ďakujem.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB04