Refresh the page

Questions and answers: HP ProBook 455 G8

This page contains frequently asked questions about HP ProBook 455 G8. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP ProBook 455 G8. They will be answered by our specialists.
HP ProBook 455 G8 - Laptop
HP ProBook 455 G8
Discontinued
Accessories Help and manuals 14 Reviews 1
Dobrý deň. Rád by som sa informoval či je možné do nb pripojiť ďalšie dva monitory t.j. mať vo Windows 3 samostatne plochy ( 1x nb a 2x monitor) Ak je to možné tak pri kúpe QHD monitorov bude rozlisenie QHD, alebo FHD ( rozlisenie nb je FHD) ? Ak by nebolo možné pripojiť 2 monitory priamo tak je možné využiť na pripojenie napr. I-tec Dock station ? Monitory budú mať pravdepodobne výstup HDMI. Ďakujem .
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je počítač vhodný na hraní hry farmink simulátor 19 ? Chtěla bych ho pro syna,děkuji .
Dobrý den, mohl bych se Vás prosím zeptat, zda klávesnice obsahuje české symboly (ě, š, č, ř, ž ,ý, ... ) přímo na klávesnici ? Popřípadě, dá se někde dokoupit nějak vyměnit klávesy ?
Dobrý den, pokud notebook koupím na firmu jak dlouhá je záruka? Rozlišujete u notebooku záruku pokud byl koupen na firmu nebo ne? Pŕipadně u jakých značek? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň, plánujem kúpiť tento notebook. Chcem sa opýtať či je na 2D a 3D grafiku vhodný. Poprípade či sa dá používať na modelovanie v blenderi, ... atď
dobrý deň, chcel by som sa spýtať aký presný typ grafickej karty má tento počítač?
dobrý deň. Plánujem si od vás kúpiť notebook. budú na tom inštalované windows a office?
Dobrý den, má tento notebook dotykový displej?
Prosim Vas o aky druh WiFi sa tu jedna? V niektorych parametroch sa uvadza ze 5 a niekde 6 Dakujem
Dobry den.Chcel by som sa spytat ci je u tohoto notebooku moznost rozsirenia 512 GB uloziska pomocou SSD M.2 NVMe PCIe 3.0 x2 (1TB) Dakujem.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB14