Refresh the page

Questions and answers: HP Pavilion Wireless Keyboard 600 SK

This page contains frequently asked questions about HP Pavilion Wireless Keyboard 600 SK. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP Pavilion Wireless Keyboard 600 SK. They will be answered by our specialists.
HP Pavilion Wireless Keyboard 600 SK - Keyboard
HP Pavilion Wireless Keyboard 600 SK
Discontinued
Accessories Help and manuals 11 Reviews 3
Ako sa prepnu defaultne F1 az F12 klavesy, aby nebolo nutne drzat fn tlacitko?
Po uspati PC a jeho prebudeni po urcitom case, sa klavesnica vypne. Ako ju znova zapnut bez toho aby som musela vyberat baterie?
Je mozne tuto klavesnicu prevadzkovat na spolocny USB prijimac ktory mam ku mysi x4500 od HP? Dakujem
Dobrý deň, Microsoft Bluetooth klávesnicou sa po reštarte nedá cez F12 dostať do Biosu lebo počas reštartu je odstavený Bluetooth. Táto klávesnica má USB prijímač. Otázka: dá sa po reštarte PC dostať cez F12 do Biosu ???
Dobrý deň je možné k tejto klávesnici zakúpiť ešte ďalší usb receiver -ak áno máte ho v ponuke? ? je to nepohodlné ho vždy prehadzovať medzi dvoma počítačmi. ďakujem
Chcem sa opýtať, ako dlho vydržia baterky v klávesnici pri práci s ňou do výmeny za nové. Ďakujem za odpoveď
dobrý den, polila jsem si tuto klávesnici sladkým čajwem, je možnost vyndavat klávesy, nebo ji jinak vyčistit? děkuji
Budete mít tež českou verze?
Prosím Vás. Táto klávesnica je napájaná baterkami? Akými? Vďaka.
Na obrázku nie je slovenská lokalizácia kláves. Mne príde lokalizovaná klávesnica alebo tá čo je na obrázku? Predpokladám že lokalizovaná ale pre istotu sa pýtam aby som to nemusel vracať.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB12