Refresh the page

Questions and answers: HP 14-cf1002nc Natural Silver

This page contains frequently asked questions about HP 14-cf1002nc Natural Silver. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP 14-cf1002nc Natural Silver. They will be answered by our specialists.
HP 14-cf1002nc Natural Silver - Laptop
HP 14-cf1002nc Natural Silver
Discontinued
Accessories Help and manuals 10
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať na výdrž batérie tohto notebooku, keďže sa v tom moc nevyznám. Koľko by asi vydržal keby bol len na baterke a pracovala by som s internetom a podobne, a koľko by vydržal keby som pracovala čisto len vo Worde alebo Office a nepoužívala internet. Ďakujem za odpoveď:)
Dobrý den, rozjede tento notebook Minecraft?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Potřebovala bych studentský notebook. Nepotřebuji nic extra, jen aby měl slušný výkon a sloužil hlavně k psaní poznámek a občasného využití internetu. Tento notebook se mi zamlouvá. Je tou správnou volbou? Líbí se mi i cena výrobku, je velice příznivá. S pozdravem a poděkováním KB
Rozjel by tento notebook assasins creed black flag ? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den byl by tento notebook vhodný pro střih videí a někdy na streamování nebo na hru city skylines ? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den oujde na pocitaci fortnite, gta5 předem děkuji za odpověď
Dobrý den, jakou verzi Windows má tento notebook Home nebo S?
Dobrý den, má notebook podsvícenou klávesnici? Nikde tento parametr nevidím. Děkuji
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli mi tento notebook stačí jako pracovní ale i na hry jako například leauge of legendes, csgo atd. Popřípadě jestli byste mi doporučili něco jiného Děkuji
Dobrý den, chtěla bych si koupit tento notebook jak do školy, tak i pro zábavu. Je tento model správná volba, jestliže budu denně na něm pracovat v programech jako jsou Word, Powerpoint, Audacity nebo Wavepad? A zda by notebook rozjel i tu zábavní část, jako například Sims 4 nebo Player Unknown's Battlegrounds? Děkuji.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB18