Refresh the page

Questions and answers: EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p

This page contains frequently asked questions about EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p. They will be answered by our specialists.
EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p - IP Camera
EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p
Discontinued
Accessories Help and manuals 207 Reviews 37
dasa kamera aj zapojit cez len ethernet kabel a nie cez wifi, a ked už by sa aj dalo cez ten ethernet kabel dasa ta kamera cez ten kabel ja napajat aj pripojit na internet že 4 žily napajanie a dalšie 4 internet privod do kamery.
Dobrý den,zakoupil jsem tuto kameru. Zatím funguje k mé spokojenosti. K funkčnosti je zapotřebí ezviz ap, také bez problémů ale chtěl bych informace o cloudplay a jeho cenách. Srozumitelně a česky. Nevíte kam se obrátit. Na netu nic není. A 7 deni free cloudplay už končí. Je tam možnost zaplati prodloužení to ano ale ani čárka o ceně. Děkuji za odpověd.
Dobrý den chci se zeptat Dá se propojit těhle kamer víc najednou aby mi to ukazovalo třeba na počítači na monitoru více obrazovek nebo více čtverečků
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či kamera prepisuje staré záznamy na SD karte keď sa SD karta naplní.
Dobrý den, lze na této kameře zaznamenávat nepřetržitý záznam a záznam si pak přehrát v aplikaci? Děkuji
Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či treba zakúpiť predplatné cloudu aby bolo možné pozerat zaznam live (co sa na kameru deje).
Dobrý deň je možné kontrolovať kameru z 2 mobilných zariadení?
Dobrý den, jde vypnout alarm? mám na zahradě psa, tak aby to neustále nehoukalo. díky za info SyVa
Zdravim. Koupil jsem si dve tyto kamery a stava se mi, ze se u obouch nepremazava zaznam na microSD karte. Mam Verbatim 128GB vhodnou pro toto zarizeni. Na podpore Ezviz mi rekli, ze kamery jsou kompatibilni se Sandisk. Jo jenze se to nikde neuvadi. Ani Alza a ani vyrobce to nema nikde uvedeno. Mam si zakoupit Sandisk a vyzkouset to. Jenze neni to levna zalezitost. Mate s tim nekdo zkusenost?
Dobrý den, lze někde sehnat aplikaci i na macbook pro? Kamera běhá na iPhonu dobře, ale chtěl bych se i podívat na macbooku. Nevíte někdo, kde stáhnout aplikaci? Díky

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11