Refresh the page

Questions and answers: ETA Azzuro 0626 90000

This page contains frequently asked questions about ETA Azzuro 0626 90000. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ETA Azzuro 0626 90000. They will be answered by our specialists.
ETA Azzuro 0626 90000 - Air Humidifier
ETA Azzuro 0626 90000
Discontinued
Accessories Help and manuals 10 Reviews 6
Zdravim, treba v pristroji vymienat filtre? pripadne nieco ine? ak ano kde sa daju kupit nahradne? vdaka
Dobrý deň. Len sa chcem spýtať, je správne, ak je spodná časť plná vody? Mám pocit, že preteká z nádoby na vodu. Ďakujem za odpoveď
hcem sa spýtať ,či je normálne ak neminutá voda po vypnutí prístroja voda z nádržky vytečie do nastavca.
Dobrý den, udržuje zvlhčovač vlhkost vzduchu automaticky, tedy vypíná a zapíná se sám?
Když to má šířku jen 16 mm, kam se asi vejde ta voda?
Dobrý den, zakoupili jsme zvlhčovač Gallet. Ale když dáme do zásobníku vodu tak po nějaké době začne téct voda ze spoda toho zvlhčovače. Vůbec nevíme proč?! Děkuji za radu.
Dobrý večer, chcem sa opýtať na hlučnosť, po zapnutí ide zvlhčovač pekne potichu ale zhruba po 2 minútach asi o polovicu zhlučnie. Je na rovnom povrchu aj vody v nádržke má dosť.Jedná sa skôr o rezonančný zvuk. Dá sa to nejako opraviť alebo je to chybný kus ?
Dobrý den, uvádíte že aromaterapie je vítaným doplňkem. Proto prosim o radu, v návodu jsem nenašla kam mohu aroma aplikovat. Děkuji
Zdravím, rád by som sa informoval, ako používať aroma oleje. Uvádzate, že disponuje funkciu aromaterapia, ale v návode som nič také nenašiel. Vopred vďaka za info.
Dobrý deň, je normálne/v poriadku, keď pri plnom zásobníku s nastavenou intenzitou na max dvíha vlhkosť v miestnosti veľmi pomaly? nastavenie na max, miestnosť 30m2, zaznamenané zvýšenie vlhkosti za 2 hodiny o 3 vlhkostné stupne.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB19