Refresh the page

Questions and answers: Dyson AM09 Hot + Cool

This page contains frequently asked questions about Dyson AM09 Hot + Cool. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Dyson AM09 Hot + Cool. They will be answered by our specialists.
Dyson AM09 Hot + Cool - Fan
Dyson AM09 Hot + Cool
Discontinued
Accessories Help and manuals 9
Objednal sem si vyrobek jeste kdy bylo napsano: na objednavku do 4 dnu..jez to podle dnesniho popisku pristi tyden 14 dni a nic...kupoval sem si to hlavne kvuli chladnemu pocaci na pritapeni a pokud to takhle pujde dal a prijde mi to az budou 40ky tak vam to jen dovezu zpatky..potrebuju to vyzkouset kdyz je chladno a ne topeni ve 40kach..
Jak to je výhřevností ? Třeba u místnosti 6x5m.... ?zvedne to teplotu třebas 20 na 25 alespon za 2 hodiny ?
Dobrý den, zajímá nás na jakou velkou místnost se zařízení doporučuje. Máme pokoje s velkými obytnými plochami (6 x 6 x 3 m). Popr. Ktery typ doporucujete na ochlazeni vzduchu na tyto prostory. Hlavne se nam jedna i o tichy noční režim Děkuji Vám a hezký den Hanka
Dobrý den, prosim vás jaká je spotřeba energie tohoto zařízení? Přemýšlím o jeho pořízení, ale bojím se že by mě to sežralo. Děkuji za odpověď
Dobrý deň, ako je to s funkciou chladenia? Keď je v byte napr. 29 stupňov, dokáže to trochu vychladiť? Pozeral som rôzne recenzie, ale všetky boli zamerané prevažne na ohrievanie.
DYSON AM09 Hot + Cool je na skladu v ČERNÉ barvě? Děkuji za odpověď.
Tiež ma zaujíma, či viete zohnať Dyson AM9 v čiernej farbe.
Je k dispozicii aj verzia v ciernom? Na oficialnej stranke Dysonu maju viac verzii - preco ako autorizovany predajca Dysonu ine farby v ponuke chybaju?
jaka je vyska tohoto modelu ventilatoru

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB09