Refresh the page

Questions and answers: Crefit DBT-ET1 Black

This page contains frequently asked questions about Crefit DBT-ET1 Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Crefit DBT-ET1 Black. They will be answered by our specialists.
Crefit DBT-ET1 Black - Fitness Tracker
Crefit DBT-ET1 Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 34 Reviews 8
dobrý den chtěl bych se zeptat tady ty hodinky mají jiný pásek a na kzádech jsou jiný fotky všechny barvy mji stejně funkce nebo jsou jiný děkuji předem
Dobry den, z hodinkami som zmokla (10 minut) a nefunguju. Nemali byt odolne?
Dobrý den, v prosinci loňského roku jsem u Vás kupoval tyto hodinky. Bohužel pásek vydržel zhruba týden a fakturu (resp. záručák) už bohužel nemám. Jen krabičku s návodem. Dá se k hodinkám sehnat nový pásek? V současném stavu jsou nepoužitelné. Děkuji za odpověď. Štoger.
.
Dobrý den mám koupeno několik hodinek sice jsou funkční ale u dvou praskl pásek při použití .. Snažím se sehnat náhradní ale nedaří se tu ani na netu.. Může alze pomoci
Dobrý den.Po první noci se mi náramek pretrhl.Je ve lhute vraceni do 14 dní.Budu tedy čekat 30 dni na rekamaci?
Dobry den, ako sa ovlada displaj na naramku. Hodiny (spravny cas) sa zobrazia (pri nejakom pohybe), ale neviem prepinat na prezeranie ostatne obrazovky. Dotyk(ani dlhsie pridrzanie prstom) na striebornom policku nereaguje. Prilozeny navod neobsahuje popis ovladania displaja. Naramok mam nabity, cez aplikaciu funkcie sa daju spustit. Je niekde k dispozicii podrobnejsi navod (moze byt i v anglictine) ? Dakujem. Anka
Dobrý den baterie u tohoto nářků mi vydrží jenom 24 hodin po každém prudším hnutí ruky se rozsvítí displej je to normální děkuji za odpověď.
Dobrý den co znamená snadné fotografování jak se stímto náramkem fotí děkuji za odpověď.
Dobrý deň. Pokúšame sa nabiť 1x náramok. Na displeji sa nezobrazia baterka, ako je v návode. Vymenili sme adaptér, skúsili znovu a nič. Ani po zasunutí do USB počítača nereaguje. Co treba robiť? A ako sa náramok zapína, ak sa ho podarí nabiť?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB01