Refresh the page

Questions and answers: Bolt 24 "yellow

This page contains frequently asked questions about Bolt 24 "yellow. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Bolt 24 "yellow. They will be answered by our specialists.
Bolt 24 "yellow - Children's Bike
Bolt 24 "yellow
Discontinued
Accessories Help and manuals 5
Kod byl zadán ,jak na dopravu akce zdarma,tak na slevu nad 3000kc.Oba kody mi to načetlo a poté mi to napsalo, at zaplatím 299kč dopravu...velice mě to zamrelo. Platila jsem cenu hned kartou přes internet. Je možné se na to podívat číslo objednávky je 180208784.
Dobrý den, objednala jsem si včera kolo 24 bolt žluté ještě s pár drobnostma. Psali jste, že nad 1000kč je poštovné zdarma, jenže to není pravda...zaplatila jsme něco málo přes 4000kč a to si myslím,že je docela dost a poštovné za kolo mi bylo naúčtováno 299kč.
Dobry den zakoupila jsem u vas kolo bolt zlute 24 velikost po složení maji kola osminu Takze budu muset reklamovat Jak vypada reklamace ma byt rozložené v krabici ?
Dobry den muze mi na prodejně nekdo jiny vyzvednout kolo ? Popripade jak to je pak s platbou Dekujii
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či je bicykel bolt 24 vhodný pre 7 ročné dieťa s výškou 126cm. Nebude mu bicykel veľký?Ako dlho trvá doručenie tovaru v prípade, ak tovar objednám v pondelok, t.j. 5.6.2017.Ďakujem.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB07