Refresh the page

Questions and answers: ASROCK FM2A68M-HD +

This page contains frequently asked questions about ASROCK FM2A68M-HD +. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASROCK FM2A68M-HD +. They will be answered by our specialists.
ASROCK FM2A68M-HD + - Motherboard
ASROCK FM2A68M-HD +
Discontinued
Accessories Help and manuals 7
Bude pasovat na Amd A-10 67000?
Dobrý den, mám dotaz k nastavení interní grafiky. Nepodařilo se mi zprovoznit interní grafiku. Desku jsem zapojil, monitory VGA a DVi jsem zapojil do grafickýc výstupů z desky, po zapnutí PC černé obrazovky (připojené 2 monitory). Dal jsem do PCI grafickou kartu a vše funguje. V biosu je nastaveno VGA on board, ale pokud zapojím monitory na výstupy interní grafiky z desky, tak se nic nezobrazuje. Moje otázka je,zda se ještě někde něco nenastavuje jinde. Předpokládám, že z výroby by mělo být vše na zobrazení z interní grafiky. Děkuji za odpověď.
Zdravím, koľko ventilátorov sa dá pripojiť?
Dobry den zelam, zakupil som tuto dosku a novu skrinu Fractal Design CORE 1100 , procesor AMD Athlon X4 840 , 120 GB SSD , a 4 GB RAM DDR3-1600, 500W zdroj, pozapajal podla navodu a pc ide, no nenabehne na obrazovke BIOS, ale stale 5x pípa. Kde by mohol byt problem? Vsetky komponenty su nove.Predavate tutu skrinku uz zostavenu, a zaujima ma zapojenie, ci nie je dakde chyba. Zostava napr. https://www.alza.sk/alza-topoffice-2010-d4252450.htm Dakujem.
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či by bola táto doska kompatibilná s grafickou kartou GTX 1050ti, alebo podporuje len karty s veľkosťou 2GB VRAM. Vopred ďakujem za odpoveď :)
hcel by som do tejto základnej dosky Dat procesor Intel core i3 2120 bolo by to kompatibilné
Zdravim, mam zaujem o danu dosku, k nej chcem pouzit CPU AMD A8-7650K Black Edition, zakladná doska ma vystupy pre monitory a to aj DVI ale aj VGA, je mozne pripojit monitor DVI a VGA ? Myslim, tak, ze budu aktivne oba monitory a obe plochy.... hlavny monitor DVI a vedlajsi monitor VGA... dakujem za info

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB16