Refresh the page

Questions and answers: Amazon Echo 2nd Generation Grey

This page contains frequently asked questions about Amazon Echo 2nd Generation Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Amazon Echo 2nd Generation Grey. They will be answered by our specialists.
Amazon Echo 2nd Generation Grey - Voice Assistant
Amazon Echo 2nd Generation Grey
Discontinued
Accessories Help and manuals 9 Reviews 1
Dobrý deň, Je možné Amazon echo 2.generácie bezdrôtovo pripojiť k TV ako reproduktor a vie TV aj Alexa aj zapnúť? Či je nutné mať Amazon echo plus? Ďakujem.
Dobrý deň chcem sa spýtať uvažujem nad Amazon echo viete aké je možné reálne využitie na SVK?Co viem je to v angličtine slovenčina v nedohľadne dá sa cez to počúvať hudba?ako cez bluetooth,volať sa cez to neda,čo môžem doma ovládať?má niekto skúsenosti?nerád by som kúpil niečo a potom zistil že preto nemám reálne využitie za odpoveď vopred ďakujem
Dobrý den, prosím Vás chtěl bych se Vás zeptat na jednu otázku. Na této diskuzi jsem našel dotaz na typ elektrické zásuvky, kterou má Alexa. Vaše odpověď je, že má českou zásuvku. Dnes jsem si koupil echo 2. generace. a v balení česká zásuvka není. Můžete mi to vysvětlit? Jedná se o chybu nebo česká zásuvka se nedodává. Děkuji za odpověď
dobry dej komikuje s philips hue děkuji
dobrý den je už je nastavená čeština
Dobrý den, nabízená varianta je verze podporující Spotify, či nikoliv?
dobry den, umi alexa fungovat jako handsfree pro mobil ?
rad by som sa spytal ci umoznuje 2nd generation prehravanie hudby cez BT zo smartphonu
Dobrý den, ví se výhledově, kdy Amazon plánuje českou podporu zařízení? rok? dva? pět let? Předem díky za odpověď.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11