Refresh the page

Questions and answers: 55" Thomson 55UC6406

This page contains frequently asked questions about 55" Thomson 55UC6406. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 55" Thomson 55UC6406. They will be answered by our specialists.
55" Thomson 55UC6406 - Television
55" Thomson 55UC6406
Discontinued
Accessories Help and manuals 60
Mám problém ked vložím externy hard disk do USB portu tak sa ma opýta či sa prepnúť doň ale inak nie je v INPUT ako TV, HDMI... Takže ho musím vždy odpojiť a znova zapojiť nejaká rada?
Zdravím již tuto tv jsem zakoupil ale ani za boha nemůžu najít časovač vypnutí tv.dokazete nekdo zběhlí napsat vyrobci a vložit sem odpověď?páč v manuálu ani zmínka ó této 1000let staré funkci docela důležité pokud člověk rád usíná u tv,popřípadě nejakou apku s touto funkcí přinejhorším,zatím jsem žádnou nenasel,děkuji moooc
Dobrý den má tatao televizě nějaký analogový vstup? scart, cinch?
Ako sa dávajú batérie do ovládača? :D
Dobry den. Akym sposobom je mozne nahravanie tv vysielania.
TV jsem tady zakoupil pred 2 lety. Presne mesic po záruce mi odešlo led podsvícení. Seženu někde náhradní? Díky předem
Dobrý den, zůstává mi stále letní čas a nemůžu najít jak se dá přepnout na zimní a opačně
Dobrý deň, prosím o radu, ako odstrániť problém, že pri pozeraní TV mi stále zobrazuje v ľavej časti nazov kanálu a aktuálne vysielaný program. Aj po obnove výrobných nastavení sa to nevyplo. Ďakujem za radu.
Dobrý den. Od doby co jsme nainstalovali HBO GO, jsou s televizí jen problémy; Po delší době sledování HBO GO se začne sekat (buď appka nebo celá tv) a následuje restart. To jsme tak nějak ještě přežili ale teď se TV po sledování HBO GO vypne a někdy nechce ani zapnout. Většinou to trvá pár minut, než se TV podaří zapnout, momentálně je to už ale hodina a zdá se, že se jedná o problém. Nerad bych TV vozil do reklamace, je možnost nějakého resetu či podobně?
mam internet v telke a chcem pozerat seriali na aplikacii tv joj ako to mam urobit

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB04