Refresh the page

Questions and answers: 31.5" GIGABYTE G32QC

This page contains frequently asked questions about 31.5" GIGABYTE G32QC. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 31.5" GIGABYTE G32QC. They will be answered by our specialists.
31.5" GIGABYTE G32QC - LCD Monitor
31.5" GIGABYTE G32QC
Discontinued
Accessories Help and manuals 59 Reviews 5
Dobrý den, mohu ze zeptat jestli k tomuto monitoru budu moct připojit MacBook Air 2019 a nebude nějaký problém s výkonnosti či náročností monitoru na MacBook. Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.
Dobrý den, jaké jsou rozměry tohoto monitoru?
Dobrý den, uvažuji nad koupí monitoru, akorát bych se chtěl zeptat jestli není na hry až moc velký, nebo jaký na to máte ostatní názor?
Dobrý den chtěl bych se zeptat proč máte v popisu produktu napsané že podporuje g sync a i freeesync a přitom jste v dotazu na to jestli podporuje g sync odpověděli ne........ tudíž se ptám znovu podporuje monitor g sync ???
dobry den ma tento monitor office?
Dobrý den je vhodná vzdálenost 1 metr od monitoru nebo raději koukat po úhlopříčce 27
Dobrý deň. Ako môžete odporúčať pre CAD prácu ohnutý monitor??? Je to totálna blbosť. Pre hranie hier je to fajn voľba, no pre presnú prácu v MM či dokonca tisícinách MM, je takýto monitor absolútne nepoužiteľný! Musel by mať pohyblivé výškové nastavenie strán podľa pohľadu očí aby boli rovnobežné čiary v rovine. Na takúto prácu sú vhodné iba ploché displaye. Ani Apple, ktorý si nakupuje kopa grafikov, nerobí PC v spojení so zaobleným displayom. Bolo by skvelé keby sú u vás ľudia lepšie informovaní.
Je tento monitor kompaktný s AlzaErgo D50B Heavy Duty?
Mam gtx1080 ti a ryzen 7 3700x je tento monitor správnou volbou?:)
Zdravím bude v pohodě když koupim tento monitor ale mam grafickou kartu geforce GTX 1660 super 6GB ?? :O

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB03