Refresh the page

Questions and answers: 27" LG UltraGear 27GL83A-B

This page contains frequently asked questions about 27" LG UltraGear 27GL83A-B. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 27" LG UltraGear 27GL83A-B. They will be answered by our specialists.
27" LG UltraGear 27GL83A-B - LCD Monitor
27" LG UltraGear 27GL83A-B
Discontinued
Accessories Help and manuals 19
Dobrý deň chcel by som sa opýtať ohladne funkcie HDR, či monitor podporuje túto funkciu. (dopredu ďakujem za odpoveď).
zdravim.má monitor fyzické tlačitko zapinania/vypínania.nakoľko mám dva monitory aby som ho vedel vypnúť tlačitkom keď ho nebudem používať.vďaka
Dobrý den, mám dva dotazy: 1) je možné z pivotu sundat objímku na kabeláž, aby šel pivot co nejvíc opřít o zeď? 2) když natlačím monitor co nejblíže pivotem ke zdi, jaká je prosím vzdálenost od zdi k displeji? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den jedná se o plnohodnotný 2K monito ? nebo je to jen upscaling z 1080p ?
Pribalené káble zvládnu 1440p a 144Hz?
Dobrý den, mám dvě otázky: 1. je v balení i HDMI kabel? jak dlouhý případně? 2. píšete, že je možno využít zachycení VESA 100 x 100. ALe dle obrázků tam tu možnost zachycení nevidím, nejso utam díry na šrouby. Jak je to doopravdy?
Zdravím, Když jsem v BISOSU PC. Monitor mi píše. Není signál??? Myslím, že se jedná o závadu. Prosím o rychlou odpověď, jinak to bohužel vrátím. Děkuji
Dorbý deň, Chcel by som tento monitor prepojiť s notebookom ktorý podporuje hdmi 2.0. Pojde mi monitor na 144hz?
Dobrý den má i bude g-sync fungovat i s amd grafikou (rx 5700xt) ?
Je k monitoru přibalen displayport nebo hdmi kabel?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB12