Refresh the page
On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.

Questions and answers: 24" Acer Nitro VG240Ybmiix

This page contains frequently asked questions about 24" Acer Nitro VG240Ybmiix. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 24" Acer Nitro VG240Ybmiix. They will be answered by our specialists.
24" Acer Nitro VG240Ybmiix - LCD Monitor
24" Acer Nitro VG240Ybmiix
Discontinued
Accessories Help and manuals 117 Reviews 19
Dobrý deň, rád by somsa informoval či budete dodávať aj verziu VG0 so 144Hz panelom, ktoré ponúka aj výrobca. Ďakujem.
kolko usb vstupov ma tento monitor?
Dobrý deň, zakúpil som si tento monitor a chcel by som sa spýtať, ako sa má správne zmeniť jeho natočenie. Po zasunutí displaya na stojan je síce ohybný, ale vracia sa späť do negatívneho uhlu. Ďakujem
Dobrý den, chci se zeptat když ma tento monitor 2x HDMI tak jestli je při koupi u vas dodan HDMI kabel pro zapojeni do PC a jestli nema tak co všechno potřebuji dokoupit aby fungoval, neodpověděli jste mi už dlouho na moji otázku ohledně Windowsu jestli když si u vás necham sestavit PC tak jestli by jste mi tam dal zkušební verzi Windowsu10Pro 64bit cz zdarma na 90 dní licenci na Windows již mam doma děkuji za rychlou odpověď :)
Dobrý den, Tento monitor má IPS displej a mne zajímá jak vypadá černá na tomto monitoru a o kolik je černější, než šedivá jako u TN
Dobrý den, jaké jsou rozměry podstavce?
co za kabely je v baleni?
Je monitor dobrou voľbou pre Xbox series s alebo odporúčate niečo iné?
Dobrý deň, je tento monitor vhodný pre ps5?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na jednu vec, ktorá sa mi stáva asi týždeň. Monitor zvykne zrazu na pár sekúnd trocha stmavnúť. Neviete mi povedať čím to môže byť?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11