Refresh the page

Questions and answers: 15,6" ASUS MB169C+

This page contains frequently asked questions about 15,6" ASUS MB169C+. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 15,6" ASUS MB169C+. They will be answered by our specialists.
15,6" ASUS MB169C+ - LCD Monitor
15,6" ASUS MB169C+
Discontinued
Accessories Help and manuals 15
Dobrý den. bohužel muj notebook nepodporuje DisplayPort usb-c, neexistuje převodník který by tento problém vyřešil??
Dobrý den. Je možné otočit a používat tento display navýšku? Děkuji.
Dobrý den, na notebooku,ke kterému bych tento monitor případně ráda připojila mám dostupné klasické USB, HDMI a VGA. Tušíte, přes jakou sdířku bude potřeba/je možné monitor připojit a jaký kabel si k monitoru případně dokoupit? Děkuji za radu.
Zdravím, v nootebooku nemám USB-C, iba USB 2.0, USB 3.1, HDMI a VGA. Bude tento monitor fungovať napríklad pomocou https://www.alza.sk/axagon-rvc-hi14c-prevodnik-usb-c-hdmi-2-0-d5808072.htm ? Tj. pripojil by som to do HDMI.
Je možno připojit i k ntb bez usb3? Má pouze usb2. Je možno využít i nějaké jiné rozhraní?
Zdravim. Moj nitebook funguje bez redukcie s usbc v poriadku, ale samsung telefon podporujuci DEX nie je mozne prioojit nakolko nepodporuje napajanie monitora cez usbc. Vedel by sa monitor napojit na telefon cez usbc hub? Ak ano tak aky u Vas v eshope, lebo som nenasiel v ponuke presne podla mojho ocakavania. Pripadne usbc hub s adapterom usb na usbc? Dakujem pekne
Dobrý den, vlastním ASUS MB169C+ a mám s ním jeden problém. Nastavení mám maximální rozlišení, ale ikony a písmena jsou kostrbaté. Je to rušivé a fakt nepříjemné na pohled. Jde s tím něco dělat? Děkuji RG
Dobrý den, Pokud má můj notebook thunderbolt 3 potřebuji k tomuto monitoru nějakou redukci? (Dell latitude 7400)
Dobrý den, dnes jsem notebook rozbalila a chtěla připojit k nb přes USB-C. Bohužel monitor se vůbec nespustí. Nezobrazí se ani ve správci zařízení. Mám HP Pavillion 15-cw 1007nc. Děkuji
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať je možne tento monitor pripojiť k pc ? A je treba nejakú redukciu aby sa ten monitor pripojil na grafickú kartu alebo stačí cez usb ? Aj keď nemám v pc integrovanú grafickú kartu.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB17