Obnoviť stránku

9" Sencor SPV 6917M4

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

9" Sencor SPV 6917M4

Neobmedzujte sa a pustite si televíziu takmer kdekoľvek, kde je pokrytie digitálnym televíznym vysielaním. Televízia má vstavaný DVB-T tuner s podporou vysokého rozlíšenia. Vďaka zdroju s vysokým rozlíšením uvidíte na LCD displeji s uhlopriečkou 23 cm ostrý obraz, ktorý neovplyvňuje rušenie. O kvalitný sprievod sa postarajú zabudované reproduktory alebo si možno pripojiť vlastné slúchadlá či audio zostavu.
Ak by vás už TV vysielanie nebavilo, môžete pripojiť USB disk a pustiť si obsah podľa vášho vkusu. Prehrávač si hravo poradí nielen so všetkými dnešnými video formátmi ako sú MP4, MOV alebo MKV, ale aj s formátom MP3 na počúvanie hudby a s prehliadaním fotiek a obrázkov. Na pripojené médium si možno tiež nahrávať televízne vysielanie pre neskoršie pozretie. O napájanie sa stará interná batéria typu Li-Pol s výdržou až 3,5 hodiny.
V konektorovej výbave okrem USB portu nechýba ani možnosť pripojenia k väčšiemu televízoru. Disponuje AV vstupom aj výstupom, HDMI výstupom pre TV a 3,5 milimetrovým jackom na pripojenie slúchadiel. Okrem samotnej televízie nájdete v balení adaptér, 12 V autoadaptér, anténu, AV kábel a praktickú tašku.


Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
HDMI výstup (len v režime DTV)
USB (funkcia nahrávania - PVR, funkcia prehrávania)

Podporované formáty:
BMP, PNG, JPEG, MP3, AVI, MPEG 1/2/4, WMA, MP4, MKV, MOV

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 9 " (22,86 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26,3 cm
Výška 15,6 cm
Hĺbka 3,3 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS506l8
Produktové číslo:  SPV 6917M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01