Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

9" Orava PD-308

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

9" Orava PD-308

Spríjemnite si dlhé hodiny cestovania alebo pobyt na chate, keď prší, s DVD prehrávačom Orava PD-308. Nezaberie veľa miesta a zabaví vás na dlhé hodiny pri vašom obľúbenom filme. Ten si vychutnáte na širokouhlom TFT displeji s uhlopriečkou 9", ktorého pomer je 16: 9. Jeho schopnosť otáčania až o 270 ° vám zabezpečí dostatok pohodlia pri sledovaní, kedy sa nemusíte prispôsobovať vy, ale prehrávač.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická vec na dlhé cestovanie alebo pobyt na chalupe pri zlom počasí
  • V kompaktnom tele je usadený 9" displej
  • Otáčací monitor si ľahko nastavíte podľa ľubovôle
  • Tuner na príjem digitálneho televízneho vysielania

Filmy i televízne vysielanie

Prehrávač samozrejme prehrá DVD a CD disky, avšak vďaka USB konektoru alebo integrovanej čítačke SD/MMC si pustíte filmy aj z iných zdrojov, ako sú flash disky, externé disky a pod. Vstavaný tuner DVB-T2 umožňuje sledovanie digitálneho terestriálneho vysielania a poteší možnosť ovládania diaľkovým ovládačom . Okrem toho si na ňom zobrazíte fotografie vo formáte JPEG a samozrejme nechýba konektor na pripojenie slúchadiel.

Kód:  WO375d
Produktové číslo:  PD-308
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14