Obnoviť stránku

86" LG 86NANO76

4,0 4 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 464 €

86" LG 86NANO76

Chcete si vo svojom domácom prostredí užiť filmy a vychutnať si rovnakú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Nechajte sa okúzliť neuveriteľnými vizuálnymi zážitkami vďaka technológii NanoCell a podpore formátov HDR10 a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočnou pastvou pre oči. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium ponúka uspokojenie aj tým najväčším herným nadšencom. Fantastický obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom v podaní 20W reproduktorov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 600×400 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 86
Televízor 86

Zásadné prednosti televízora 86" LG 86NANO76

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor LG
  • Úžasné vizuálne zážitky predvedie technológia NanoCell a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Excelentný obrazový výkon podčiarkuje brilantný zvuk 20W reproduktorov
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 86" uhlopriečke
  • Smart TV LG je založený na modernom operačnom systéme WebOS
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • K výbave patrí HDR
  • O zvuk sa postará Dolby Digital AC3 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Zbavte sa všetkých starostí, pohodlne sa usaďte a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 86" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní sledovať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED vám ponúkne presné zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 86
Televízor 86

NanoCell na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia NanoCell TV vás vtiahne do deja. S NanoCell technológiou si môžete užívať široký pozorovací uhol, ktorý zlepšuje kvalitu obrazu aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10 a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom.

Televízor 86
Televízor 86

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Herný zážitok je ovplyvnený vynikajúcou grafikou, rýchlymi reakciami a nízkou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Vďaka použitiu VRR budú hry prezentované s plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia sa postará o minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS poskytuje rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Jednoducho tak napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách , čo ocenia hlavne najmladší diváci. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia možno jednoducho ovládať pomocou jediného inteligentného ovládača. Jednoduchým stlačením tlačidla sa vám na televízore zobrazí vaša vybraná streamovacia služba.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby pripájania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Skúste tiež ovládanie televízora pomocou gest. Prepínanie kanálov, regulácia hlasitosti a prechádzanie menu tak budú hračka. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Zaujímavou funkciou je prehrávanie 360° videa. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. To vám umožní preskúmať prostredie a objaviť detaily, ktoré by inak zostali v klasickom videu skryté.

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

NanoCell televízor LG vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás televízny programy prestanú lákať, môžete pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a prehrávať si, na čo máte práve náladu. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

117,8 × 192,7 × 42,5 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

110,4 × 5,99 cm (V × H)

Hmotnosť:

48,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 86 " (218,44 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 192,7 cm
Výška 117,8 cm
Hĺbka 42,5 cm
Výška bez podstavca 110,4 cm
Hĺbka bez podstavca 5,99 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 119,6 cm
Hmotnosť 48,9 kg
VESA prichytenie 600×400

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 166 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 255 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612h030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  86NANO763QA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09