Obnoviť stránku

86" BenQ RP860K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

86" BenQ RP860K

Hľadáte špičkový profesionálny prístroj, pomocou ktorého dokážete ľahko prezentovať svoju prácu? Toto zariadenie však zvládne oveľa viac. Vďaka jeho skvelému rozlíšeniu 4K Ultra HD 3 840 × 2 160 nebudete mať obavy o kvalitu obrazu. Tento displej s uhlopriečkou 86" je dokonca aj dotykový, čo vám veľmi uľahčí vyhotovenie vašej práce. Je vhodným kandidátom pre intuitívne odborné prezentácie na schôdzkach a vo verejných priestoroch. Vďaka tomu, že je interaktívny, sa vaše prezentácie stanú oveľa profesionálnejšími. Navyše sa snaží chrániť aj oči, a to s pomocou technológie Flicker-Free a technológie Low Blue Light.

Kľúčové vlastnosti BenQ RP860K

  • Dotykový displej BenQ
  • Vysoké rozlíšenie RP860K
  • 6× USB
  • Možnosť inštalácie displeja BenQ na stenu (Vesa 800 × 600)
  • Veľká uhlopriečka 86''
  • Dva reproduktory umiestnené na prednej strane RP860K
  • Ideálny pre názornú prezentáciu
  • Disponuje technológiou Flicker Free pre ochranu očí
  • 4× HDMI vstup

Displej s ochranou zraku a veľkou výbavou

Používaním funkciami nabitého zariadenia sa nemusíte báť, že si sledovaním displeja poškodzujete zrak. Zásluhou technológie Flicker-Free budú vaše oči chránené elimináciou nežiaduceho blikania pri LED monitoroch a technológia Low Blue Light zredukuje modré svetelné spektrum vyžarujúce z monitorov. Ďalej toto zariadenie disponuje kontrastným pomerom 1 200 : 1 a rozlíšením displeja 3 840 × 2 160. Vďaka technológii LED je typický jas displeja 330 cd/m2, a jeho odozva je 8 ms. Obnovovacia frekvencia je 60 Hz. Na prednej strane sa nachádzajú reproduktory s výkonom 2× 20 W. Obsahuje tiež DisplayPort, ale dorozumie sa aj pomocou D-SUB (VGA) rozhrania. Využiť je možné tiež komunikáciu RS232. Má 3× HDMI výstup a 6× USB výstup, takže nejaké to zariadenie k nemu pripojíte. Vďaka jeho podpore rôznych platforiem môžete vykonávať prezentáciu takmer z akéhokoľvek prístroja. Pomocou aplikácií, ktoré stačí len stiahnuť a nainštalovať, si môžete zrkadliť displej vášho zariadenia alebo streamovať fotografie, hudbu, prezentácie a Full HD videá. Tiež je možné pomocou už predinštalovanej aplikácie Zoom uskutočňovať videokonferencie, bez nutnosti použitia ďalších zariadení a dlhého prestavovania systému.

Zariadenie s množstvom funkcií

Tento prístroj umožňuje využitie mnohých funkcií. Disponuje úsporným režimom, ktorý sa sám aktivuje, keď senzor spozná, že pred displejom stojí prednášajúci alebo keď sa obrazovka nepoužíva. Jedna z možností využitia zahŕňa napríklad aj plávajúcu lištu nástrojov, ktorá umožňuje rýchlo spustiť tie najčastejšie používané. RP860K má tiež Skriňu nástrojov, ktorá obsahuje praktické funkcie, ako napríklad kalkulačku a časovač. Podstatnou výhodou je aj bezdrôtové pripojenie a kompatibilita s množstvom platforiem. Displej BenQ teda dokáže bez problémov prezentovať obsah z ľubovoľného zariadenia. Ďalšou modernou funkciou RP860K je EZWrite 4.0 pre rozšírené rozpoznávanie rukopisu, ktorá umožňuje previesť text, formuláre, čísla a výkresy do vysoko čitateľných materiálov pre profesionálne stretnutia. V zariadení je aj funkcia Data-to-Go, pomocou ktorej si môžete uložiť pokrok svojich schôdzok, a potom ho bezpečne zdieľať pomocou QR kódu, ktorý má platnosť iba 30 minút, čím sa zamedzí úniku dôležitých informácií.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 86 " (218,44 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 8 ms
Maximálny jas 330 cd/m2
Natívny kontrast 1200:1
Povrch displeja Antireflexný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 10 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, VGA
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4, HDMI 2.0
Dátové rozhranie RJ-45 (LAN)
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Dotyková obrazovka
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 199 cm
Výška 123 cm
Hĺbka 13 cm
Hmotnosť 81 kg
VESA prichytenie 800×600
Kód:  WT260d
Produktové číslo:  9H.F3VTC.DE1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18