Obnoviť stránku

85" Thomson 85UZ8876

3,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

85" Thomson 85UZ8876

Vychutnajte si vaše obľúbené filmy v absolútne najvyššej kvalite a dokonale ostrom rozlíšení. Televízor Thomson s ohromujúcou uhlopriečkou 214 cm vám ponúkne ten najlepší filmový obraz. Zobrazovací panel podporujúci superjemné rozlíšenie 4K vám ponúkne nielen perfektne ostrý obraz, ale aj vám umožní vychutnať si 3D zobrazenie vyražajúce dych. Úchvatný pohľad na obraz dopĺňajú inteligentné funkcie. Do televízora teda môžete nainštalovať množstvo aplikácií, ktoré spolu s dokonalým obrazom posúvajú zážitok z jeho sledovania na vyššiu úroveň.

Hlavné prednosti:

  • Neskutočný divácky zážitok vďaka Ultra HD rozlíšeniu spolu s 3D zobrazením
  • Obrovská uhlopriečka 214 cm
  • Inteligentné funkcie spolu so zabudovanou WiFi technológiou
  • Úžasný moderný dizajn

Ochutnajte 3 dimenzie

Moderný zobrazovací panel disponujúci výnimočným 4K rozlíšením, čo je 4-krát vyššie rozlíšenie ako pri Full HD televízoroch, ponúka nielen perfektne ostrý obraz. Sofistikovaná technológia zobrazenia vás ohromí vysokým kontrastom pre ten najdokonalejší obraz. K dokonale ostrému obrazu sa pridáva podpora 3D zobrazenia. Vďaka tomu bude sledovanie filmov naozaj realistické a pôsobivé. Špeciálna technológia Local Dimming optimalizuje podsvietenie obrazu a tým zvyšuje jeho kvalitu.

Nové používateľské prostredie prináša lepšie a intuitívnejšie ovládanie. Budete mať rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám, ako sú Facebook, Twitter alebo Youtube.

Obrovská porcia domácej zábavy

Tento televízor sa stane aj centrom vašej domácej zábavy. Z pohodlia vašej pohovky môžete celej rodine ukázať fotografie či videá z vašich ciest. Iba pripojíte USB disk a môžete prezerať. Pripojte Bluray prehrávač alebo hernú konzolu a užívajte si nepopísateľný zážitok zo sledovania toho najlepšieho obrazu na obrovskom televízore.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 192 cm
Výška 118 cm
Hĺbka 35 cm
Výška bez podstavca 110 cm
Hĺbka bez podstavca 7,5 cm
Hmotnosť 67 kg
VESA prichytenie 1000×700

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680y8
Produktové číslo:  85UZ8876

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03