Obnoviť stránku

85" TCL 85V6B

Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 099 €

85" TCL 85V6B

Google TV TCL V6B

Televízor Google TV TCL 85V6B

Využite veľkolepý pohľad na plochu televízora Google TV TCL 85V6B a sledujte obľúbené filmy a seriály. Inteligentný televízor je navyše skvelý aj na hry, pretože hráčom ponúka rad žiadaných funkcií, ktoré sa postarajú o plynulejšiu a lepšiu hru. Televízor TCL 85V6B má vysoké rozlíšenie 4K UHD a podporuje rad štandardov HDR. Vysoký dynamický kontrast a presné farebné podanie zaistí realistický obraz vo všetkých scénach. Vďaka platforme Google TV sú k dispozícii tisíce aplikácií a široká ponuka obsahu, takže rozhodne nehrozí, že by ste sa nudili. 85-palcový panel je osadený do minimalistických rámčekov.

Google TV TCL V6B

Detailné rozlíšenie 4 K HDR s vysokým kontrastom

Skvelý pohľad v 4 K rozlíšení ponúka lepší kontrast, výraznejšie farby aj ohromné množstvo detailov. Televízor 4K Ultra HD TCL 85V6B presne reprodukuje svetlé i tmavé odtiene s presnými farbami a jemnými detailmi obrazu.

Google TV TCL V6B

Inteligentný televízor so širokým farebným gamutom

V televízore TCL 85V6B sa zobrazujú farby ako v kinosále. Spotrebič sprostredkuje ohromnú škálu intenzívnych a realistických farieb vďaka širokému farebnému gamutu. Ten zvládne reprodukovať až o 30 % čistejšie a bohatšie farby, než je to pri tradičných obrazovkách LED.

Google TV TCL V6B

Dynamické vylepšenie farieb

Spoločnosť TCL má vlastnú technológiu pre automatické dynamické vylepšenie farieb, ktoré optimalizuje sýtosť a živosť farieb obrazu. Bohaté vylepšenie farieb zaistí kvalitu obrazu podobnú HDR.

Google TV TCL V6B

Televízor Google TV TCL 85V6B má obraz plný detailov a živých farieb

Google TV využíva technológiu Micro Dimming, ktorá analyzuje obraz televízora v tisícoch samostatných zónach, pri ktorých automaticky prispôsobuje jas. Kvalita obrazu je tak podstatne zvýšená a ponúka ešte lepší zážitok, obzvlášť v tme.
Google TV TCL V6B

Podpora viacerých formátov vysokého rozlíšenia HDR

Pri 4 K televízore i TCL 85V6B nezáleží na zdroji, pretože sám ponúka mnoho spôsobov, ako zaistiť vysokokvalitný obraz. Inteligentný televízor totiž podporuje HDR10, HDR HLG, HDR10+ a Dolby Vision.

Google TV TCL V6B

Optimalizovaný herný zážitok s funkciou Game Master 3.0

Televízor 4K TCL 85V6B sa postará o optimalizovaný herný zážitok vďaka rozhraniu HDMI 2.1 a funkciám ALLM či Game Bar. Inteligentný televízor má automaticky najlepšiu latenciu a najlepšie nastavenie obrazu na hry. Aby ste si mohli vychutnať aj tie najmenšie detaily, k dispozícii je funkcia Gaming in Dolby Vision a navyše ešte funkcia 120 Hz Game Accelerator pre možnosť hry v 120 FPS na najmodernejších herných konzolách alebo na PC.

Google TV TCL V6B

Inteligentný televízor TCL 85V6B reprodukuje všeobjímajúci zvuk

Inteligentný televízor je vybavený kvalitnými reproduktormi so zvukom Dolby Atmos, vďaka čomu využijete vysokokvalitný zvuk pri sledovaní filmov, hre i počúvaní hudby. Získate kvalitný priestorový zvuk, ktorý vás vtiahne do centra diania.

Nepreberné množstvo zábavy s Google TV

Na platforme Google TV si spoľahlivo nájdete to, čo máte radi, a aj to, pri čom sa budete náramne baviť. Služba Google TV združuje filmy, programy, živé televízne vysielanie*  a ďalší obsah z rôznych aplikácií a predplatných a organizuje ich priamo pre vás na ploche televízora Smart TV TCL 85V6B.

*Niektoré aplikácie, obsah a/alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých štátoch. Záleží na dostupnosti.
Google TV TCL V6B
Google TV TCL V6B

Zdieľanie obsahu z inteligentných zariadení

Pustite si na ploche televízora LED TV Smart TCL 85V6B obsah z mobilného telefónu, tabletu či notebooku prostredníctvom Miracastu a Chromecastu. Obľúbený obsah, napríklad aj fotky a videá z dovolenky, si vychutnáte na veľkej ploche televízora s uhlopriečkou 215 cm bez nutnosti pripojenia kábla.

Google TV TCL V6B

Hlasové ovládanie cez Google Assistant

Ovládajte televízor UHD TV TCL 85V6B iba hlasom prostredníctvom Google Assistant a využite ešte väčšiu flexibilitu a pohodlie. Bez toho, aby ste opustili kreslo, si môžete vybrať obsah, spúšťať aplikácie, zapínať televízor, prepínať vstupy, vyhľadávať filmy a pod.

*Hlasové ovládanie môžete zapnúť alebo vypnúť zapnutím alebo vypnutím špeciálneho prepínača mikrofónu v spodnej časti televízora.
*Niektoré aplikácie, obsah a/alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých štátoch. Záleží na dostupnosti.
Google TV TCL V6B

Četujte s priateľmi a organizujte videohovory s aplikáciou Google Meet

Televízor Smart TV TCL vás môže prepojiť so svetom prostredníctvom aplikácie Google Meet. Môžete tak uskutočňovať individuálne aj skupinové hovory, posielať hlasové poznámky, zaznamenávať zvuk aj video. Na fungovanie je potrebná kompatibilná kamera.

*Google Meet je ochranná známka spoločnosti Google LLC.

Televízor 4K TCL 85V6B ponúka tú najvyššiu kvalitu

Využite ľubovoľný obsah v skutočne vysokej kvalite a doprajte si s platformou Google TV nekonečné množstvo zábavy. Obsah v najvyššej kvalite je v televízore TV 4K TCL 85V6B doručený vďaka HDR, HDR10+ a Dolby Vision.

Google TV TCL V6B
Google TV TCL V6B

Ultra tenký bezrámčekový kovový dizajn

85-palcový televízor TCL 85V6B zaujme minimalistickým štýlom, preto sa hodí do moderného interiéru. Elegantný bezrámčekový dizajn spája umenie a technológiu, maximalizuje veľkosť obrazovky a svojím vyhotovením nájde svoje právoplatné miesto takmer v každom interiéri. Na výrobu televízora Google TV TCL 85V6Bsú použité prvky z prvotriedneho kovu, čo zaisťuje  odolnosť a skvelý vzhľad.

Google TV TCL V6B

Televízor Google TV TCL 85V6B podporuje Multisound

Využite zvuk vychádzajúci z reproduktorov televízora Google TV TCL a zároveň ho vysielajte napríklad do bluetoothových slúchadiel. Ovládať hlasitosť zvuku zabudovaných reproduktorov aj slúchadiel možno zvlášť, takže si každý môže nastaviť preferovanú hlasitosť.

*Funkcia Multisound pre káblové a bezdrôtové slúchadlá je k dispozícii pri modeloch s uhlopriečkami 43“, 50“, 55“, 58“, 65“ a 75“. Model 85" je vybavený iba s bezdrôtovým Multisoundom, pretože nie je vybavený výstupom pre slúchadlá (Jack 3,5 mm).

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming, TÜV Low Blue Light
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 189 cm
Výška 116,6 cm
Hĺbka 38,4 cm
Výška bez podstavca 108,8 cm
Hĺbka bez podstavca 8,5 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 173,9 cm
Hmotnosť 26,5 kg
VESA prichytenie 600×300

Farba

Farba Titán

Zvuk

Výkon reproduktora 30 W
Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Titánová
Kód:  WK690g3k
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85V6B
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07