Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

85" TCL 85T7B

+ 3 roky záruka po registrácii
Doprava
zadarmo

85" TCL 85T7B

Radi by ste si do svojho domova preniesli atmosféru, ktorú prežijete pri sledovaní filmov v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor TCL. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming prináša potešenie aj tým najväčším herným nadšencom. Smart TV TCL sa opiera o pokročilý operačný systém Google TV a jeho dizajn vás osloví svojou jedinečnosťou. Vzhľad televízora dotvára titán farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 600×300 mm. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 85
Televízor 85

Hlavné prednosti televízora 85" TCL 85T7B

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor TCL
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 85" uhlopriečke
  • Smart TV TCL využíva moderný operačný systém Google TV
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR a TÜV Low Blue Light
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Atmos
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox a F1 TV

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 85" uhlopriečke. Televízor TCL je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, vďaka tomu je možné prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED poskytuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa aktívne prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé podanie farieb.

Televízor 85
Televízor 85

QLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QLED TV poskytuje pútavý zážitok. QLED displej sa pýši revolučnou technológiou, ktorá zobrazuje širokú škálu farieb a zachováva absolútnu vernosť originálneho obrazu. Poteší úplne čistým obrazom aj v nepriaznivých svetelných podmienkach a pri sledovaní z rôznych uhlov.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény. HDR10+ znamená dynamickú zmenu jasu obrazu pre každú snímku. Dolby Vision vám aj pri najvyššom jase poskytne širokú škálu bohatých farebných odtieňov.

Televízor 85
Televízor 85

Staňte sa herným profesionálom s televízorom TCL

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor Google TV poskytuje rozmanité funkcie, ako je Google Assistant. Týmto získate schopnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenia alebo PC, používať hlasových asistentov a začleniť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Jednoducho pomocou neho napríklad nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené prístroje môžu byť ľahko ovládané pomocou jedného inteligentného ovládača. Len stlačíte tlačidlo a následne sa vám na televíznej obrazovke objaví vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 85
Televízor 85

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez toho, aby bolo potrebné využiť externé zariadenie či prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Perfektný partner pre každého televízneho nadšenca

Podporuje prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast a WiFi5. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál môže obsahovať zvuk výstrelov a iný zase mechaniku zbrane, vďaka tomu bude umiestnenie zvuku v priestore omnoho presnejšie a autentickejšie.

Televízor 85
Televízor 85

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

QLED televízor TCL vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízne programy, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si to, na čo máte náladu. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálny režim skenovania vám umožňuje rýchlo a efektívne vyhľadať dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

116,7 × 189 × 38 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

108,8 × 8,8 cm (V × H)

Hmotnosť:

27,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Low Blue Light
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 189 cm
Výška 116,7 cm
Hĺbka 38 cm
Výška bez podstavca 108,8 cm
Hĺbka bez podstavca 8,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 173,3 cm
Hmotnosť 27,5 kg
VESA prichytenie 600×300

Farba

Farba Titán

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690g3h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85T7B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07