Obnoviť stránku

85" TCL 85P735

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

85" TCL 85P735

TCL P735 4K HDR Google TV – Poriadna porcia zábavy a skvelý obraz aj zvuk vďaka Dolby Vision a Atmos technológiám

TCL televízor série P735 prináša obraz v 4K HDR kvalite a podporuje najpokročilejší HDR obrazový formát Dolby Vision HDR pre obraz plný detailov a farieb. Tomu napomôže aj jej WCG – Wide Color Gamut, kedy je Smart TV schopná zobraziť naozaj veľmi pestrú paletu farieb. Vy si tak môžete užiť maximálnu kvalitu z rôznych typov zdrojov ako Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video alebo Disney+. VA panel s Direct LED podsvietením sa postará o skvelý kontrast a hlbokú čiernu, čo je pre HDR tiež veľmi dôležité. Hráčov poteší vďaka HDMI 2.1 a hernej optimalizácii Game Master pre nízku odozvu a automatickým herným režimom. 4K televízor TCL podporuje priestorový zvuk Dolby Atmos a DTS-HD. Google TV je veľmi bohatý na aplikácie a má v sebe vstavané funkcie Chromecast a Google Assistant. UHD TV TCL P735 je ladená do krásne tenkého bezrámčekového dizajnu v kovovom vyhotovení.

Google TV TCL 85P735

4K HDR znamená obraz s úžasnou úrovňou detailov, bohatými farbami a vysokom kontraste

4K HDR zaistí, že tmavé aj svetlé scény budú prekreslené tak, aby vynikli aj tie najjemnejšie detaily. Vrcholom všetkých HDR formátov je Dolby Vision HDR, ktorý najlepšie optimalizuje kvalitu všetkých typov scén.

Google TV TCL 85P735

Motion Clarity sa stará o plynulosť a ostrosť pohybu obrazu Smart LED TV TCL

Funkcia Motion Clarity, ktorá býva označovaná aj ako MEMC, sa stará o plynulý a ostrý obraz, aj keď samotný zdroj obrazu nedisponuje vyššou snímkovou frekvenciou. Inteligentný pohybový algoritmus MEMC vyvinutý firmou TCL dopočíta snímky a zvýši tak snímkovú frekvenciu (FPS), aby obraz nebol rozmazaný či trhaný ani v tých najrýchlejších scénach. Samotné pôsobenie tejto funkcie aj jej intenzita je nastaviteľná v obrazovom menu Smart LED TV TCL P735 podľa vkusu používateľa.

Wide Color Gamut – Široký farebný gamut: Živé a bohaté farby pre skvelý zážitok zo sledovania 4K Ultra HD televízie TCL P735

Široký farebný gamut u 4K Ultra HD televízie P735 má až o 30 % kvalitnejšie a bohatšie farby ako bežné LED obrazovky. Lepšie tak vyniknú najmä materiály v HDR. Televízor s WiFi TCL P735 je teda skvelou voľbou pre moderné streamingové platformy ako Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+. Je tiež vhodná na konzolové hranie v HDR alebo sledovanie UHD Blu-Ray diskov.

Pre optimalizáciu herného zážitku má 4K TV TCL funkciu Game master

Hráčom táto funkcia inteligentnej 4K TV TCL prináša nielen skvele optimalizovanú grafiku pre hry, ale aj výkon na dosiahnutie nízkej odozvy pre rýchle reakcie. HDMI 2.1 a funkcia ALLM sa o toto nastavenie dokáže postarať automaticky. Kvôli výborným herným vlastnostiam je aj TCL oficiálna TV pre hru Call of Duty.

Dolby Atmos – filmy, seriály a hry v skvelej ATMOSfére

Vďaka technológii Dolby Atmos sa reproduktory UHD TV TCL P735 rozoznejú a rozhýbu zvuk všade okolo vás. Užite si nebývalú priestorovosť zvuku.
Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Google TV – Jednoducho neobmedzená zábava s TV 4K TCL P735

Google TV pre ľahko dostupnú neobmedzenú zábavu. Všetok obsah, ktorý máte radi, presne tak, ako ho chcete.
* Niektoré aplikácie, obsah alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých regiónoch. Google Assistant vyžaduje internetové/dátové pripojenie. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí na službách, zariadeniach a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách. 

Hands-free Google Assistant

Užite si pohodlie s bezdotykovým ovládaním televízie TCL P735. Bezdotykové ovládanie Google TV umožňuje úplnú flexibilitu. Bez jediného pohybu si môžete vybrať obsah, spustiť aplikácie, zapnúť zariadenie, prepínať medzi výstupmi, hľadať filmy a ešte oveľa viac. Je to jednoduché, používateľsky prívetivé a neskutočne pohodlné. Hlasové ovládanie môžete jednoducho povoliť/zakázať využitím prepínača na Smart LED TV TCL P735.
* Hands-Free Voice Control a Google Assistant nemusia byť vo všetkých oblastiach a jazykoch dostupné. Google Assistant vyžaduje internetové/dátové pripojenie. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí na službách, zariadeniach a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách. 

Google Duo – Buďte s vašimi blízkymi prostredníctvom TV s WiFi TCL P735

Google Duo* je aplikácia na komunikáciu. Nájdete ju v mobiloch, počítačoch aj smart televíziách Google TV a Android TV. Ponúka vám možnosť priamo z vašej TV s WiFi TCL P735 využiť hlasové hovory a videohovory na spojenie sa s vašimi blízkymi. Na hlasové hovory postačí vstavaný mikrofón a pokiaľ chcete využiť aj videohovory, tak môžete pripojiť USB kameru s podporou UVC.
* Vyžaduje prihlásenie sa pomocou vášho Google účtu.

Užite si na LED TV TCL P735 veľké množstvo zábavy v najvyššej kvalite HDR

LED televízory TCL Android TV aj Google TV ponúkajú streamingové aplikácie všetkých svetových gigantov. Niektoré služby sa na našom území už zabývali a niektoré sú nové. Všetky si svojou kvalitou aj rozsiahlou ponukou titulov z radov filmov a seriálov hovoria o vašu pozornosť.

Podpora mnohých HDR formátov: HDR MULTIFORMAT

Najlepší HDR obraz z akéhokoľvek zdroja. Inteligentný televízor TCL P735 podporuje formáty: HDR10, HLG a DOLBY VISION. Dôležitá je najmä podpora Dolby Vision, vďaka ktorej si užijete služby ako Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video alebo Disney+.

Ultra tenké bezrámčekové kovové vyhotovenie

85-palcový televízor TCL P735 perfektne zapadne do každého interiéru. Bezrámčekové vyhotovenie umožní samotnej obrazovke viac vyniknúť a kovové prvky nielen zvýšia odolnosť celého výrobku, ale zároveň pôsobia veľmi elegantne.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 196 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 314 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 187,5 cm
Výška 117,5 cm
Hĺbka 42,5 cm
Výška bez podstavca 107,5 cm
Hĺbka bez podstavca 9,6 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 187,5 cm
Hmotnosť 50 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690g3e
Produktové číslo:  85P735
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12