Obnoviť stránku

85" Sony Bravia XR-85Z9J

+ BRAVIA CORE na 24 mesiacov + 10 filmov zadarmo
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

85" Sony Bravia XR-85Z9J

Inteligentný TV Sony Bravia XR-85Z9J zobrazí maximálne reálny obraz v úchvatnom 8K rozlíšení

Vyšperkujte svoju obývačku novým skvostom v podobe inteligentného televízora Sony Bravia XR-85Z9J so systémom Android a nechajte sa oslniť reálnym 8K rozlíšením na 85“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke vychutnáte hladký a detailný obraz v reálnych farbách. Veľkou výhodou inteligentného televízora Sony Bravia XR-85Z9J je využitie podsvietenia Full Array LED. K internetu televízor Sony Bravia XR-85Z9J pripojíte buď cez LAN kábel, alebo pomocou bezdrôtového WiFi pripojenia. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie DolbyVision a Dolby Atmos. Priestorový zvuk vychádza z 90 W reproduktorov televízora Sony Bravia XR-85Z9J. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10.

Kľúčové vlastnosti inteligentného TV Sony Bravia XR-85Z9J

  • Televízor má 85“ uhlopriečku a pracuje s reálnym 8K rozlíšením
  • Sony Bravia XR85Z9J disponuje funkciou lokálneho stmievania Full Array LED
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 90 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-85Z9J využíva systém Android, ktorý ponúka množstvo inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Na pripojenie inteligentných zariadení, či soundbaru môžete využiť Bluetooth pripojenie
  • K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi, alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-85Z9J podporuje hlasové ovládanie
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

Vnútri televízora Sony Bravia XR-85Z9J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-85Z9J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Vychutnajte si 8K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Sony Bravia XR-85Z9J vám sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s Full Array LED panelom vytvorí na obrazovke televízora Sony Bravia XR-85Z9J naozaj reálny obraz plný detailov a s verným kontrastom.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J presne zobrazí všetky farby

Inteligentný tlevízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-85Z9J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaručí reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-85Z9J

Reálna hĺbka obrazu

Technológia XR Contrast Booster 15 upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zabezpečí televízoru Sony Bravia XR-85Z9J dych vyrážajúci kontrast.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J dokáže reprodukovať stratené textúry

Televízor Sony Bravia XR-85Z9J dokáže previesť akýkoľvek obsah, či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 8K, vďaka funkcii XR 8K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, s pomocou ktorých dokáže obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J ukáže obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaručí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečí, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-85Z9J zreteľný a plynulý.

Sony Bravia XR-85Z9J rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Kvalitné 90 W reproduktory inteligentného televízora Sony Bravia XR-85Z9J vytvárajú pohlcujúci zvuk v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, a to nech sledujete čokoľvek. Televízor Sony Bravia XR-85Z9J vám poskytne dokonale zladený obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J zladí zvuk s akciou na obrazovke

S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora Sony Bravia XR-85Z9J doplnený o reálny zvuk perfektne zladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-85Z9J

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-85Z9J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J zvýrazní hlasy počas dialógov

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-85Z9J automaticky zvýši hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-85Z9J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-85Z9J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Sony Bravia XR-85Z9J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone, určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-85Z9J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-85Z9J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu z vášho inteligentného telefónu do televízora Sony Bravia XR-85Z9J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

Sony Bravia XR-85Z9J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete jednoducho ovládať jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-85Z9J sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-85Z9J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-85Z9J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Sony Bravia XR-85Z9J má nastaviteľný stojan Prestige

Stojan s dizajnovým vyhotovením je možné nastaviť podľa vášho vkusu. Univerzálny stojan televízora Sony Bravia XR-85Z9J je nastaviteľný v troch smeroch:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
  • Nastavenie pre soundbar
Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J má minimálne okraje

Televízor Sony Bravia XR-85Z9J má úplne minimálne okraje, čo vám umožní sústrediť sa maximálne na samotný obraz a nie na rámik.

Sony Bravia XR-85Z9J

Znamenitý dizajn zo všetkých uhlov pohľadu

Dômyselne umiestnené držiaky skryjú všetku kabeláž, ktorá vedie do, alebo z televízora Sony Bravia XR-85Z9J. Televízor tak bude vyzerať dobre zo všetkých uhlov.

Sony Bravia XR-85Z9J

Prémiové podsvietené diaľkové ovládanie

Diaľkový ovládač televízora Sony Bravia XR-85Z9J je vyrobený z brúseného hliníka, čo mu dodáva prémiový vzhľad. Podsvietené tlačidlá zabezpečia pohodlnú manipuláciu aj v tmavej miestnosti.

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-85Z9J optimalizuje obraz aj zvuk podmienkam v miestnosti

Obrazovka inteligentného televízora Sony Bravia XR-85Z9J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti na svetelných podmienkach v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-85Z9J.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-85Z9J vie zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk, ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-85Z9J.

Sony Bravia XR-85Z9J

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-85Z9 má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu budú vízia aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor Sony Bravia XR-85Z9J verne reprodukuje obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-85Z9J

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-85Z9J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-85Z9J

Sony Bravia XR-85Z9J má skvelý kontrast

Televízor Sony Bravia XR-85Z9J sa vyznačuje technológiou XR Contrast Booster 15, ktorá presne vyvažuje svetelný výkon na celej obrazovke. To spočíva v stlmení niektorých oblastí na obrazovke, zatiaľ čo inde bude jas zosilnený. Sony Bravia XR-85Z9J upraví jas tak, aby boli dosiahnuté vyššie krajné hodnoty v odleskoch a sýtejšia čierna v tieňoch. Všetky scény tak budú mať reálnu hĺbku s množstvom detailov.

Sony Bravia XR-85Z9J

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-85Z9J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.

    
        
                     
    

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 370 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 457 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS7914a
Produktové číslo:  XR85Z9JAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18