Obnoviť stránku

85" Sony Bravia XR-85X95J

Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -19 %
2 499 € 3 099 €

85" Sony Bravia XR-85X95J

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-85X95J využíva podsvietenie Full Array LED a vtiahne vás do deja sýtym zvukom a detailným 4 K rozlíšením

Vybavte si obývaciu izbu novým inteligentným televízorom Sony Bravia XR-85X95J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4 K rozlíšenie a obrazovku s 85" uhlopriečkou. Využitím moderných technológií a algoritmov si vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou inteligentného televízora Sony Bravia XR-85X95J je využitie podsvietenia Full Array LED. Na internetu pripojíte televízor Sony Bravia XR-85X95J buď cez LAN kábel alebo bezdrôtovými pripojením na wifi. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a DolbyAtmos. Priestorový zvuk vychádza z 50 W reproduktorov televízora Sony Bravia XR-85X95J. Androidový televízor podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA 400 × 400 mm.

Využite obrovské množstvo filmov v najlepšej kvalite vďaka technológii BRAVIA XR 

Pri zakúpení inteligentného televízora Sony Bravia XR-85X95J si s využitím kreditov BRAVIA CORE môžete vybrať filmy najmenej z 300 titulov vrátane filmov Venom, Peter Rabbit, Krotitelia duchov, Blade Runner 2049 a Jumanji: The Next Level a mnohých ďalších. Vďaka technológii BRAVIA XR a funkciám Pure Stream a IMAX Enhanced využijete ohromujúci obraz s vynikajúcou kvalitou zvuku. Kúpou televízora Sony Bravia XR-85X95J získate 5 filmových kreditov spoločne s 12-mesačným predplatným. Využitím jedného kreditu získate prístup k jednému filmu. Viac informácií nájdete na stránkach Sony.

Hlavné parametre služby

  • Unlimited streaming (0 kreditov) – ide o výber 100 filmov bez nutnosti aplikácie kreditu limitovaný na 12 mesiacov
  • Movies to redeem (1 film = 1 kredit) – databáza 300 filmov, ktorá sa bude do budúcna rozširovať
  • IMAX enhanced (0 alebo 1 kredit) – ide o vylepšený formát filmu
  • Štúdio Access (0 kreditov) – obsah behind the scenes bez nutnosti aplikácie kreditu
  • Technológia Pure Stream dosahuje takmer bezstratovú kvalitu ekvivalentnú UHD BD so streamovaním 30 – 80 Mb/s (nutnosť vlastniť kvalitné a plynulé internetové pripojenie)

Kľúčové vlastnosti inteligentného televízora Sony Bravia XR-85X95J

  • Televízor má 80" uhlopriečku a pracuje s detailným 4 K rozlíšením
  • Možnosť inštalácie držiaka televízora so štandardom VESA 400 × 400 mm
  • Televízor Sony Bravia XR-85X95J disponuje funkciou lokálneho stmievania Full Array LED
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 50 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-85X95J využíva systém Android, ktorý ponúka množstvo inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Na pripojenie inteligentných zariadení či soundbarov môžete využiť bluetoothové pripojenie
  • Na internet sa môžete pripojiť prostredníctvom wifi alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-85X95J podporuje hlasové ovládanie
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

V televízore Sony Bravia XR-85X95J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-85X95J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Pozrite sa na 4 K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Televízor 4 K Sony Bravia XR-85X95J sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s panelom Full Array LED vytvorí na obrazovke 4 K televízora Sony Bravia XR-85X95J naozaj reálny obraz plný detailov s verným kontrastom.

Sony Bravia XR-85X95J

Televízor UHD 4K Sony Bravia XR-85X95J zobrazuje všetky farby presne

Televízor UHD 4K Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-85X95J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo zaručuje reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-85X95J

Reálna hĺbka obrazu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zabezpečuje kontrast televízora Sony Bravia XR-85X95J vyrážajúci dych.

Sony Bravia XR-85X95J

Televízor Android Sony Bravia XR-85X95J dokáže reprodukovať stratené textúry

Televízor Smart Android Sony Bravia XR-85X95J dokáže previesť akýkoľvek obsah či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4 K, vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-85X95J

Televízor 4 K Sony Bravia XR-85X95J zobrazuje obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo zaručuje plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečuje, aby bol výsledný obraz TV 4K Sony Bravia XR-85X95J zreteľný a plynulý.

Úspora energie s novým rozhraním Eco Dashboard

Televízor Sony Bravia XR-85X95J je po aktualizácii vybavený rozhraním Eco Dashboard pre jednoduchú úpravu nastavenia obrazovky, ktoré zníži spotrebu energie a dopady na životné prostredie. Intuitívnym ovládaním maximalizujete obrazový výkon na základe takých prvkov, ako je množstvo svetla v miestnosti, teplota, svetlosť zobrazovaných scén alebo počet osôb pred obrazovkou. S rozhraním Eco Dashboard dokáže televízor Sony Bravia XR-85X95J ušetriť až 32 % energie.

UHD TV Sony Bravia XR-85X95J rozoznie obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Kvalitné 50 W reproduktory UHD TV Sony Bravia XR-85X95J v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR vytvárajú pohlcujúci zvuk. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, nech sledujete čokoľvek. Televízor Sony Bravia XR-85X95J poskytuje dokonale zladený obraz a zvuk.

Sony Bravia XR-85X95J

Televízor UHD 4K Sony Bravia XR-85X95J zladí zvuk s akciou na obrazovke

Pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora UHD 4K Sony Bravia XR-85X95J doplnený o reálny zvuk perfektne zladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-85X95J

Nechajte sa obklopiť 3 D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, môžete si byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-85X95J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk pre komplexný zážitok z obsahu. 

Sony Bravia XR-85X95J

Inteligentný televízor Android Sony Bravia XR-85X95J zvýrazní hlasy počas dialógov

Televízor Smart Android Sony Bravia XR-85X95J využitím technológie Voice Zoom 2 automaticky zvýši hlasitosť dialógov. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor 4K Ultra HD Sony Bravia XR-85X95J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-85X95J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý zobrazí širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

4 K televízor Sony Bravia XR-85X95J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone, určite oceníte, že televízor 4 K TV Sony Bravia XR-85X95J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku televízora 4 K Sony Bravia XR-85X95J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu zo smartfónu do televízora Sony Bravia XR-85X95J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačiť jediné tlačidlo na televízore a všetko z telefónu získa nový, väčší rozmer.

Televízor Sony Bravia XR-85X95J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete jednoducho ovládať jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-85X95J sa zapne obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-85X95J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-85X95J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Sony Bravia XR-85X95J má nastaviteľný stojan

Stojan v dizajnovom vyhotovení  možno nastaviť podľa vkusu. Univerzálny stojan televízora Sony Bravia XR-85X95J je nastaviteľný na tri smery:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
  • Nastavenie pre soundbar
Sony Bravia XR-85X95J

Sony Bravia XR-XR-85X95J má minimálne okraje

Veľký televízor Sony Bravia XR-XR-85X95J má úplne minimálne okraje, čo umožňuje maximálne sa sústrediť na samotný obraz a nie na rámik.

Sony Bravia XR-85X95J

Znamenitý dizajn zo všetkých uhlov pohľadu

Dômyselne umiestnené držiaky skryjú všetku kabeláž, ktorá vedie do alebo z televízora Sony Bravia XR-85X95J. Televízor tak bude vyzerať dobre zo všetkých uhlov.

Sony Bravia XR-85X95J

Prémiové podsvietené diaľkové ovládanie

Diaľkový ovládač televízora Sony Bravia XR-85X95J je vyrobený z brúseného hliníka, čo mu dodáva prémiový vzhľad. Podsvietené tlačidlá zaručia pohodlnú manipuláciu aj v tmavej miestnosti.

Televízor s uhlopriečkou 215 cm Sony Bravia XR-85X95J optimalizuje obraz aj zvuk k podmienkam v miestnosti

Obrazovka televízora s uhlopriečkou 215 cm Sony Bravia XR-85X95J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti od svetelných podmienok v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-85X95J.

Sony Bravia XR-85X95J

Sony Bravia XR-85X95J využíva presnú akustickú kalibráciu

Je úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-85X95J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-85X95J.

Sony Bravia XR-85X95J

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-85X95J s wifi má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu bude vízia aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-85X95J

Televízor 4 K Sony Bravia XR-85X95J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia zaručuje, aby televízor 4 K Sony Bravia XR-85X95J verne reprodukoval obraz aj zvuk.

Sony Bravia XR-85X95J

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Televízor Sony Bravia XR-85X95J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Dolby Atmos zase vyplní obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-85X95J

Inteligentný televízor Android Sony Bravia XR-85X95J má skvelý kontrast

Televízor Sony Bravia XR-85X95J sa vyznačuje technológiou XR Contrast Booster 10, ktorá presne vyvažuje svetelný výkon na celej obrazovke. To spočíva v stlmení niektorých oblastí na obrazovke, zatiaľ čo inde bude jas zosilnený. Všetky scény tak budú mať reálnu hĺbku s množstvom detailov.

Sony Bravia XR-85X95J

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-85X95J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete. 


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 50 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 199 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 265 kWh/1000h
Kód:  WS7914
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XR85X95JAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06