Obnoviť stránku

85" Samsung QE85Q70B

2,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

85" Samsung QE85Q70B

Výkonný gaming aj filmové večery so Samsung TV QE85Q70B SMART QLED

Televízor Samsung Smart poháňa nekompromisný Quantum Processor 4K

Televízor Samsung Smart QE85Q70B SMART QLED poháňa pokročilý Quantum Processor 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu uvidíte každý obsah, dokonca aj staršiu filmovú klasiku, v kvalitnom 4K rozlíšení. Okrem optimalizácie každej scény vylaďuje aj ozvučenie a pozdvihuje tak vaše televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.

Hrajte na svojej Samsung Smart QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Samsung 4K televízor je pre hráčov ako stvorený

Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky v rozlíšení až 4K bez nepríjemných lagov a zásekov vďaka inovatívnej funkcii Motion Xcelerator Turbo+.Špičkový výkon a ostrý obraz aj pri extrémne rýchlom pohybe prináša 120 Hz obnovovacia frekvencia a certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro, vďaka ktorej bude každá snímka bezchybne synchronizovaná s vaším herným zariadením, či už hráte na PC, alebo na hernej konzole.


Technológia Q HDR pre neuveriteľne reálne škálovanie farieb

Sledujte scény v tak reálne pôsobiacom vyhotovení, ako ich vidí vaše oko. Vďaka pokročilej technológii Quantum HDR sa na vašej obrazovke odhalia všetky doposiaľ nezachytené detaily, výraznejšie farebné odtiene a väčšia hĺbka obrazu. Lepšia reprodukcia farieb dodá jednotlivým scénam viac živosti a jemnejšie prechody medzi jednotlivými odtieňmi. A s podporou dynamického mapovania tónov HDR10+ získava multimediálny obsah oveľa väčšiu hĺbku a plný kontrast, čo vás do samotného deja zaručene vtiahne ešte viac.

Smart TV Samsung optimalizuje farby podľa typu obsahu

Smart TV Samsung QE85Q70B SMART QLED je vybavený inovatívnou technológiou duálneho LED podsvietenia, ktoré upravuje farebné tóny na obrazovke podľa práve prehrávaného obsahu. Diódy sa pravidelne striedajú a optimalizujú farby aj jas tak, že maximálne zodpovedajú reálnemu vyhotoveniu a umocňujú tak autentický pocit pri sledovaní.

Skvostné, reálne farby Samsung QLED TV QE85Q70B SMART QLED

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálny, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.

Smart TV Samsung s 3D hĺbkou obrazu

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale reálny obraz.

Buďte obklopení špičkovým zvukom Smart TV Samsung QE85Q70B SMART QLED

Každý priestor je iný, už však nemusíte na Smart TV Samsung QE85Q70B SMART QLED nastavovať každý detail. Kalibrácia zvuku SpaceFit Sound všetko analyzuje a optimalizuje za vás, takže vám stačí len ponoriť sa do svojich obľúbených hier, či filmov a naplno si ich vychutnať.

Spríjemnite si život na maximum

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho Samsung QLED TV vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

Univerzálna pracovná plocha na vašom Samsung 4K TV

Doprajte si veľkorysú uhlopriečku televízora Samsung QE85Q70B SMART QLED a využite rýchly prístup k počítaču, laptopu, či smartfónu pre efektívnejšiu a prehľadnejšiu prácu z domova.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 155 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 310 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 85 " (215,9 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze)

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 190,17 cm
Výška 115,63 cm
Hĺbka 33,58 cm
Výška bez podstavca 108,61 cm
Hĺbka bez podstavca 2,69 cm
Hmotnosť 50,9 kg
VESA prichytenie 600×400

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním

Farba

Farba Sivá
Kód:  WR177r5
Produktové číslo:  QE85Q70BATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04