Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

83" Sony Bravia OLED XR-83A90J

5 1 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
4 999 €

83" Sony Bravia OLED XR-83A90J

Odporúčané k tomuto modelu

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-83A90J vás vtiahne do deja sýtym zvukom a detailným 4 K rozlíšením na skvostnom paneli OLED

Vybavte si obývačku novým inteligentným televízorom Sony Bravia XR-83A90J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4 K rozlíšenie na 83“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkouvýhodou televízora s wifi Sony Bravia XR-83A90J je využitie panelu OLED. 4 K televízor Sony Bravia XR-83A90J pripojíte na internet buď cez LAN kábel alebo bezdrôtovou wifi. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a Dolby Atmos. Priestorový zvuk vychádza celkovo zo štyroch reproduktorov televízora Sony BraviaXR-83A90J, a to konkrétne v konfigurácii 20 + 20 + 10 + 10 W. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma aj HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA 400 × 400 mm.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti inteligentného televízora OLED TV Sony Bravia XR-83A90J

Televízor má 83" uhlopriečku a pracuje s detailným 4 K rozlíšením

Možnosť inštalácie držiaka televízora so štandardom VESA 400 × 400 mm

Sony Bravia XR-83A90J využíva skvostný panel OLED poskytujúci bezkonkurenčný obraz

O kvalitné ozvučenie sa postarajú 60 W reproduktory a technológia Dolby Atmos (štyri reproduktory v konfigurácii 20 + 20 + 10 + 10 W)

Sony Bravia XR-83A90J využíva systém Android, ktorý ponúka sériu inteligentných funkcií a aplikácií

Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV

Po pripojení externého HDD je možné nahrávať vlastné obľúbené programy

Integrované 16 GB úložisko na aplikácie a iné

Na pripojenie inteligentných zariadení či soundbarov môžete využiť bluetoothové pripojenie

Na internet sa môžete pripojiť prostredníctvom wifi alebo LAN kábla

UHD TV Sony Bravia XR-83A90J podporuje hlasové ovládanie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-83A90J sú vyrobené z recyklovaného plastu

Pre hráčov je pripravený špeciálny herný režim

Pozrite sa na 4 K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Televízor Sony Bravia XR-83A90J sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak za okamih prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Tátotechnológia v spolupráci s panelom OLED vytvorí na obrazovke televízora Sony Bravia XR-83A90J veľmi reálny kontrast s čistou, hlbokou čiernou farbou a neskutočným jasom.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Úžasná hĺbka obrazu, ktorá nemá obdobu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazuje oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaručí kontrast televízora 4K Ultra HD TV Sony Bravia XR-83A90J vyrážajúci dych. S panelom OLED nehrozí, že prídete aj o tie najmenšie detaily kvôli tieňom alebo prehnanémujasu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Televízor Sony Bravia XR-83A90J presne zobrazuje všetky farby

Inteligentný televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-83A90J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo zaručuje reálne pôsobiace podanie farieb.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

TV Sony Bravia XR-83A90J dokáže reprodukovať stratené textúry

Smart TV Sony Bravia XR-83A90J dokáže previesť akýkoľvek obsah či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4 K vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami s ktorými zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

UHD TV Sony Bravia XR-83A90J ukáže obraz bez rozmazania

UHD TV Sony pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo zaručuje plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečuje, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-83A90Jzreteľný a plynulý.

Televízor Sony Bravia XR-83A90J rozoznie obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-83A90J zladí zvuk s akciou na obrazovke

S funkciou XR Sound Position bude obraz Smart TV Sony Bravia XR-83A90J doplnený o reálny zvuk perfektne sa hodiaci k práve prebiehajúcemu deju.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nechajte sa obklopiť 3 D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, môžete si byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Televízor UHD 4K Sony Bravia XR-83A90J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Televízor Sony Bravia XR-83A90J zvýrazní hlasy počas dialógov

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-83A90J zvýši automaticky hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnému zvýšeniu jeho čistoty.

Sony Bravia XR-83A90J


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

V televízore Sony Bravia XR-83A90J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-83A90J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-83A90J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone, určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-83A90J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-83A90J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií aďalšieho obsahu zo smartfónu do televízora Sony Bravia XR-83A90J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na prístroji a všetko z telefónu získa nový, väčší rozmer.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Android TV Sony Bravia XR-83A90J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete jednoducho ovládať jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a v televízore Sony Bravia XR-83A90J sa zapne obľúbená streamovacia služba.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Televízor Sony Bravia XR-83A90J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-83A90J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si vďaka technológii BRAVIA XR obrovské množstvo filmov v najlepšej kvalite 

Po zakúpení televízora Sony Bravia XR-83A90J si využitím kreditov BRAVIA CORE môžete vybrať filmy najmenej z 300 titulov, vrátane filmov Venom, Peter Rabbit, Krotitelia duchov, Blade Runner 2049, Jumanji: The Next Level a mnohých ďalších. Vďaka technológii BRAVIA XR afunkciám Pure Stream a IMAX Enhanced sa môžete tešiť na ohromujúci obraz s vynikajúcou kvalitou zvuku. Kúpou televízora Sony Bravia XR-83A90J získate 10 filmových kreditov spoločne s 24-mesačným predplatným. Využitím jedného kreditu získate prístup k jednému filmu.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-83A90J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si v televízore Sony Bravia XR-83A90J požadovaný program. Môžete vysloviť celý názov titulu alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. V Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-83A90J má nastaviteľný stojan Prestige

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Televízor 4K Sony Bravia XR-83A90J má minimálne okraje

Televízor 4K Sony Bravia XR-83A90J má úplne minimálne okraje, čo umožňuje sústrediť sa maximálne na samotný obraz a nie na rámik.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Znamenitý dizajn zo všetkých uhlov pohľadu

Dômyselne umiestnené držiaky skryjú všetku kabeláž, ktorá vedie do alebo z televízora Sony Bravia XR-83A90J. Televízor tak bude dobre vyzerať zo všetkých uhlov.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prémiové podsvietené diaľkové ovládanie

Diaľkový ovládač televízora Sony Bravia XR-83A90J je vyrobený z brúseného hliníka, čo mu dodáva prémiový vzhľad. Podsvietené tlačidlá sa postarajú o pohodlnú manipuláciu aj v tmavej miestnosti.

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-83A90J optimalizuje obraz aj zvuk na podmienky v miestnosti

Obrazovka inteligentného televízora Sony Bravia XR-83A90J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti od svetelných podmienok v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony BraviaXR-83A90J.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prednosti 4 K televízora Sony Bravia XR-83A90J

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart TV Sony Bravia XR-83A90J využíva presnú akustickú kalibráciu

Je úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-83A90J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-83A90J.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-83A90J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne programy z dielne Netflix. Vďaka tomu bude vízia aj zámer autora úplne zachovaný.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-83A90J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia zaručuje, aby televízor Sony Bravia XR-83A90J verne reprodukoval obraz aj zvuk.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-83A90J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-83A90J má skvelý kontrast

XR OLED Contrast Pro zosilňuje farby a kontrast vo svetlých miestach obrazovky a zobrazenie naozaj sýtej čiernej. Vďaka tomu si vychutnáte výrazný kontrast, ktorý umožní vyniknúť ostrým detailom.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-83A90J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 82 " (208,28 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 60 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 194 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 252 kWh/1000h
Kód:  WS1021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XR83A90JAEP
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18