Obnoviť stránku

77" Samsung QE77S85D

Doručenie na
predajňu zadarmo
Novinka
3 699 €

Výhody rezervácie:

  • Strážime cenu za vás - Ak sa cena pri začatí predaja zníži, vrátime vám rozdiel.
  • Istota nákupu - Len čo tovar naskladníme, nikto vám ho nevyfúkne pred nosom.
  • Prednostné dodanie - S rezerváciou získavate pevné miesto v poradovníku. Budete medzi prvými, kto tovar dostane.
  • Máte to bez starostí - Zahájenie predaja sledovať nemusíte, urobíme to za vás.

77" Samsung QE77S85D

Chceli by ste si užiť vo svojej vlastnej obývacej izbe tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor Samsung z radu Samsung OLED. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10 a HDR10+. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5 a Cloud gaming uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Smart TV Samsung sa opiera o pokročilý operačný systém Tizen a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad doplní čierna farba. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 77
Televízor 77

Kľúčové vlastnosti televízora 77" Samsung QE77S85D

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor Samsung radu Samsung OLED
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia OLED a podporované formáty HDR10 a HDR10+
  • Milovníci akčných momentov budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung využíva novodobú technológiu operačného systému Tizen
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • O zvuk sa stará Dolby Atmos
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer a iVysílání

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Usaďte sa a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor Samsung vám vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke poskytne veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia OLED TV vás vtiahne do deja. Displej využívajúci OLED technológiu sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a intenzívnymi farbami. Dokáže individuálne zapínať a vypínať jednotlivé pixely, čím dosahuje naozaj čierne odtiene. Displej OLED je energeticky účinný, pretože spotrebováva energiu iba v prípade zapnutých pixelov.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10 a HDR10+. HDR10 upravuje jas obrazu na základe najjasnejšej scény. HDR10+ zabezpečuje, že jas obrazu sa mení dynamicky podľa konkrétnej snímky.

Televízor 77

Dosiahnite hernú dokonalosť s televízorom Samsung

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, nvidia G-Sync, ideálne pre PlayStation 5 a Cloud gaming bude hranie naozajstný zážitok. Vďaka implementácii VRR budú hry vykresľované s plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje ostrý a plynulý pohyb. Televízor Samsung pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor Tizen v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, napríklad Bixby. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je ideálne pre najmenších divákov. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Postačí len stlačiť tlačidlo a dôjde k zobrazeniu vašej obľúbenej streamovacej služby.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Samsung

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Inovatívnym prvkom je prehrávanie 360° videa. Môžete si takto pozrieť video z každej perspektívy. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Ideálny televízor pre každého z vás

Zabezpečuje kompatibilitu s ďalšími smart zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a WiFi 5. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos. Vďaka Dolby Atmos sa môžete tešiť na 3D zvukovú reprodukciu s väčším počtom kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore ešte presnejšie a autentickejšie.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

OLED televízor Samsung vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program omrzí, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Pomocou základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie. S funkciou PIP (picture in picture) môžete zobrazovať dva obrazy z rôznych zdrojov na jednej obrazovke súčasne.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C a Duálny

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 77 " (195,58 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Bixby

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Farba

Farba Čierna

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 124 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR175k45
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QE77S85DAEXXH
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14