Obnoviť stránku

77" LG OLED77W9PLA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

77" LG OLED77W9PLA

Elegantný ultra tenký dizajn televízora LG OLED77W9

Špičkový 4K televízor LG OLED77W9 s uhlopriečkou 191 cm ponúka elegantný dizajn s minimalistickým rámčekom, vďaka ktorému úplne splynie so stenou a vnesie závan dokonalej estetiky do každého moderného interiéru. Súčasťou televízora je samostatný soundbar s výkonom 60 W, ktorý vás vďaka technológii Dolby Atmos úplne obklopí výkonným priestorovým zvukom a spoločne so špičkovou kvalitou obrazu sa postará o intenzívny zážitok ako v digitálnom kine.

Inteligentný procesor Alpha 9 druhej generácie

Výkonný procesor Alpha 9 druhej generácie je vylepšený o inteligentný algoritmus hlbokého učenia, pomocou ktorého optimalizuje čistotu, ostrosť, detaily a jas na základe analýzy vizuálneho obsahu, ktoré prispôsobuje svetelným podmienkam v miestnosti. Zvukový výstup je tiež spracovaný inteligentným algoritmom, ktorý dokáže zmiešať dvojkanálové audio a previesť ho do formy virtuálneho priestorového zvuku 5.1. Zvuk je navyše optimalizovaný podľa typu obsahu a k dispozícii máte možnosť nastavenia výstupu podľa konkrétnych podmienok miestnosti.

Podpora ovládania hlasom

Podpora hlasového ovládania Google Assistant a Amazon Alexa umožní zodpovedať vaše otázky, zatiaľ čo sledujete svoj obľúbený program a zobraziť výsledky priamo na obrazovke bez prerušenia sledovania. Okrem toho môžete rýchlo vyhľadávať obľúbené filmy, hudbu, ovládať funkcie televízora LG OLED77W9 či kompatibilné zariadenia inteligentnej domácnosti.

Dokonalá čierna, dokonalé farby televízora LG OLED77W9

Televízor LG OLED77W9 využíva viac ako 8 miliónov samosvietiacich pixelov, z ktorých každý je schopný individuálne ovládať svoju individuálnu svietivosť. Vďaka tomu je možné dosiahnuť dokonale čiernu farbu a bohatší kontrast. Odkryte bohatosť všetkých farieb a objavujte prekvapivé detaily.

Dolby Vision & Atmos na zážitok ako v kine

Technológia Dolby Vision rozširuje paletu farieb a rozsah kontrastu vďaka využitiu dynamických metadát, pomocou ktorých automaticky optimalizuje obraz snímky po snímke.Zvuková technológia Dolby Atmos vytvára neuveriteľne realistický priestorový zvuk pre hlbší zážitok zo zábavy. Výsledkom je dych berúci obraz a zvuk vo forme, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia a ktorá je porovnateľná s digitálnym kinom.

4K Cinema HDR – zhmotnenie vízie filmárov

Technológia 4K Cinema HDR podporuje väčšinu formátov HDR, vďaka čomu umožňuje reprodukovať víziu filmových tvorcov priamo na obrazovke vášho televízora LG OLED77W9. S využitím obrazových technológií Dolby Vision™, Advanced HDR (Technicolor), HDR10 Pro a HLG Pro je vytvorený úžasne realistický obraz s ohromujúcim jasom a profesionálnymi farbami, ktoré boli optimalizované renomovaným hollywoodskym štúdiom Technicolor.

Režim Galéria

Pozrite sa na zázraky našej planéty s režimom Galéria a vychutnajte si úžasné zábery a umelecké diela z celého sveta bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie obývačky. Jednoduchým hlasovým príkazom alebo stlačením tlačidla na ovládači televízora LG OLED77W9 zobrazíte neuveriteľnú krásu prírody a umenia.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 190 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 373 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 77 " (195,58 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Výška bez podstavca 98,9 cm
Hmotnosť 12,3 kg

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607y7z7
Produktové číslo:  OLED77W9PLA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03