Obnoviť stránku

77" LG OLED77G23

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

77" LG OLED77G23

Túžite prežiť doma rovnakú atmosféru, ktorú zažívate v kine? V tom prípade by mohol spĺňať vaše očakávania televízor LG. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Nvidia G-Sync nadchne každého náruživého hráča. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 60W reproduktorov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad doplní sivá farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 300×300 mm. Držiak na stenu a diaľkový ovládač sú dodávané spolu s výrobkom.

Televízor 77
Televízor 77

Zásadné prednosti televízora 77" LG OLED77G23

  • Filmy ako v kine vám sprostredkuje televízor LG
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Excelentný obrazový výkon podčiarkuje brilantný zvuk 60W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • K výbave patrí HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video a Vodafone TV

Výnimočne ostrý obraz televízora

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor LG vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia OLED TV vás vtiahne do deja. Displej s technológiou OLED je charakteristický svojím vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a výraznou reprodukciou farieb. Vďaka schopnosti individuálne ovládať každý bod obrazu dosahuje displej naozaj sýte čierne odtiene. Displej využívajúci OLED technológiu je energeticky efektívny, pretože spotrebováva energiu iba pre zapnuté pixely.

Podpora HDR formátov

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Táto inteligentná technológia využíva senzor na televízore, ktorý deteguje intenzitu osvetlenia a prispôsobuje obraz podľa aktuálneho prostredia.

Televízor 77
Televízor 77

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom LG

So vstavanými hernými funkciami budete na špici v boji protihráčov. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a nvidia G-Sync bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Vďaka VRR budú hry prehrávané s krásnou plynulosťou a bez trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaručuje čo najkratšiu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor WebOS ponúka rôznorodé funkcie, napríklad Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Jednoducho tak napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách , čo ocenia hlavne deti. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Vyskúšajte si tiež ovládanie televízora pomocou gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Jedinečnou vlastnosťou je schopnosť prehrávať videá v režime 360°. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Perfektná voľba televízora pre každého z vás

Umožňuje interakciu a zdieľanie dát s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvukový zážitok ako v kine zaručujú technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho počtu kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a autentickejšie.

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

OLED televízor LG vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás prestane baviť televízny program, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Vďaka základnému hotelovému režimu je možné vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

103,9 × 171,2 × 32,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

97,6 × 2,5 cm (V × H)

Hmotnosť:

41,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 124 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 306 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 77 " (195,58 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 171,2 cm
Výška 103,9 cm
Hĺbka 32,1 cm
Výška bez podstavca 97,6 cm
Hĺbka bez podstavca 2,5 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 50,1 cm
Hmotnosť 41,1 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Zvuk

Výkon reproduktora 60 W

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Obsah balenia Držiak na stenu

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK612g09e1
Produktové číslo:  OLED77G23LA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19