Obnoviť stránku

77" LG OLED77G23

5 1 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 449 €

77" LG OLED77G23

Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor LG. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Nvidia G-Sync uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Bezchybný obraz je doplnený skvelým zvukom v podaní 60W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní sivá farba. Na montáž televízora na stenu je vhodné využiť držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 77
Televízor 77

Hlavné prednosti televízora 77" LG OLED77G23

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG
  • Ohromujúce vizuálne zážitky ponúka moderná technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete ohromení zvukom 60W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video a Vodafone TV

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, a tak budete môcť sledovať všetky programy bez straty kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia OLED TV poskytuje fantastický zážitok. Displej využívajúci OLED technológiu sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a intenzívnymi farbami. Vďaka schopnosti individuálne ovládať každý bod obrazu dosahuje displej naozaj sýte čierne odtiene. OLED displej je optimalizovaný na minimálnu spotrebu, keďže spotrebováva energiu iba pri zapnutých pixeloch.

Podpora HDR formátov

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe najjasnejšej scény. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ S využitím senzora na televízore táto inovatívna technológia deteguje svetelné podmienky a prispôsobuje obrazový výstup, aby bolo dosiahnuté optimálne zobrazenie.

Televízor 77
Televízor 77

Staňte sa herným profesionálom s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Dobrá grafická stránka, rýchla odozva a okamžité reakcie sú neoddeliteľnou súčasťou úspechu pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a nvidia G-Sync bude hranie naozaj nezabudnuteľné. V dôsledku použitia VRR budú hry prezentované s plynulosťou a bez rušivého trhania, vďaka rýchlej obnovovacej frekvencii bude potom zaistená minimálna odozva. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor WebOS v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak stane vaším sprievodcom vo svete elektroniky. Jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä malí diváci. Ľahko tak vyhľadajú svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne zadávať názov na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Postačí len stlačiť tlačidlo a dôjde k zobrazeniu vašej obľúbenej streamovacej služby.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby pripájania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor možno ovládať aj gestami. Môžete jednoducho upravovať hlasitosť, prepínať kanály aj prechádzať menu. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Jedinečnou vlastnosťou je možnosť prehrávania videa v režime 360°. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Ideálny partner na vaše televízne zážitky

Zabezpečuje komunikáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos poskytuje 3D zvukovú reprodukciu pomocou väčšieho počtu kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať streľbu a iný zvuk mechaniky zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

OLED televízor LG vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás televízny programy prestanú lákať, pripojte cez USB externý disk alebo flash disk a prehrávajte si svoj vlastný materiál. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

103,9 × 171,2 × 32,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

97,6 × 2,5 cm (V × H)

Hmotnosť:

41,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 77 " (195,58 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 171,2 cm
Výška 103,9 cm
Hĺbka 32,1 cm
Výška bez podstavca 97,6 cm
Hĺbka bez podstavca 2,5 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 50,1 cm
Hmotnosť 41,1 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Zvuk

Výkon reproduktora 60 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 124 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 306 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK612g09e1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLED77G23LA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16