Obnoviť stránku

77" LG 77OLEDC38

Doručenie na
predajňu zadarmo
2 459 €

77" LG 77OLEDC38

Radi by ste si doma užili filmy v rovnakej kvalite ako v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor LG. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,001 s nadchne každého náruživého hráča. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad doplní sivá farba. Televízor môžete pripevniť na stenu pomocou držiaka VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 77
Televízor 77

Hlavné prednosti televízora 77" LG 77OLEDC38

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor LG
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci akčných momentov budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV poskytuje 0,001 s odozvu
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Výnimočne ostrý obraz televízora

Usaďte sa a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor LG je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia OLED TV poskytuje neuveriteľný zážitok. Displej využívajúci OLED technológiu je charakterizovaný vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živým podaním farieb. Vďaka možnosti nezávislého ovládania jednotlivých pixelov dosahuje displej výnimočne hlboké a sýte čierne odtiene. Displej s technológiou OLED je energeticky šetrný, keďže je energia spotrebovávaná iba pri aktívnych pixeloch.

Kompatibilný s formátmi HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Táto inteligentná technológia umožňuje prostredníctvom senzora na televízore detegovať množstvo svetla v okolí televízora a obraz podľa toho prispôsobiť.

Televízor 77
Televízor 77

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru LG

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si užijete autentický herný zážitok. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Amazon Alexa. Budete tak mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a integrovať TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Rýchlo vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby ručného zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Iba jednoduchým stlačením tlačidla si môžete zobraziť svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 77
Televízor 77

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Smart funkcie vám umožnia prehliadať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou funkciou je možnosť prehrávania videa s 360° panoramatickým záberom. Môžete si takto pozrieť video z každej perspektívy. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Ideálna voľba televízora, ktorý splní vaše očakávania

Prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami vám sprostredkuje WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Zvuk streľby môže byť prenesený v jednom kanáli, zatiaľ čo zvuk mechaniky zbrane v inom kanáli, to výrazne zvýši presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore.

Televízor 77
Televízor 77

Využite pokročilé multimediálne funkcie

OLED televízor LG vás nadchne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ z časových dôvodov nestíhate pozerať svoj obľúbený televízny program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás prestane baviť televízny program, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

103,5 × 171,1 × 26,7 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

98,2 × 4,71 cm (V × H)

Hmotnosť:

27,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 77 " (195,58 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10 bit

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Odozva 0 s
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 171,1 cm
Výška 103,5 cm
Hĺbka 26,7 cm
Výška bez podstavca 98,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,71 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 52 cm
Hmotnosť 27,1 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Sivá

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 66 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 105 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK612g09e31a
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  OLED77C38LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03