Obnoviť stránku

77" LG 77OLEDC38

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 899 €

77" LG 77OLEDC38

Chcete doma prežiť rovnaké zážitky z filmov ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,001 s nadchne každého náruživého hráča. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa sivá farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 77
Televízor 77

Zásadné vlastnosti televízora 77" LG 77OLEDC38

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor LG
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV poskytuje 0,001 s odozvu
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úchvatný vizuálny zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor LG predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K označuje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, a vďaka tomu sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s excelentnou ostrosťou a bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia OLED TV prináša skvelé pozeranie. Displej OLED je typický svojím vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živými farbami. Vďaka možnosti samostatného zapínania a vypínania jednotlivých pixelov dosahuje displej vynikajúce čierne odtiene. Displej s OLED technológiou umožňuje zníženie prevádzkových nákladov, keďže spotrebováva energiu iba pri zapnutých pixeloch.

Podpora HDR formátov

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Táto inteligentná technológia využíva senzor na televízore, ktorý deteguje intenzitu osvetlenia a prispôsobuje obraz podľa aktuálneho prostredia.

Televízor 77
Televízor 77

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru LG

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. Herný výkon je zabezpečený dobrou grafikou, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS ponúka široké spektrum zaujímavých funkcií, napríklad Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť ocenia deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti vyťukávať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ľahko ovládať jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 77
Televízor 77

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Majte prístup k smart funkciám, ktoré vám umožnia prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a pod. Zaujímavou možnosťou je schopnosť prehrávať videá s 360° obrazom. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali neviditeľné.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Poskytuje možnosť prepojenia s ďalšími smart zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále prinášajú pokročilé technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho počtu kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk streľby a druhý kanál mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore ešte presnejšie a autentickejšie.

Televízor 77
Televízor 77

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

OLED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho prostredníctvom USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízny program, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Využitím základného hotelového režimu môžete vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

103,5 × 171,1 × 26,7 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

98,2 × 4,71 cm (V × H)

Hmotnosť:

27,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 77 " (195,58 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10 bit

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Odozva 0 s
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 171,1 cm
Výška 103,5 cm
Hĺbka 26,7 cm
Výška bez podstavca 98,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,71 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 52 cm
Hmotnosť 27,1 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Sivá

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 66 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 105 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK612g09e31a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLED77C38LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13