Obnoviť stránku

75" TCL U75C7006

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" TCL U75C7006

Atraktívny z každého uhla pohľadu

Televízor TCL U75C7006 s Ultra HD 4K rozlíšením vám prináša úchvatný obraz s úžasne ostrými detailmi, mimoriadnym kontrastom a reálnymi živými farbami. Operačný systém Android vám umožní prístup k nekonečnej multimediálnej zábave a k obľúbeným službám Google Play, Netflix a YouTube. To všetko sa skrýva v atraktívnom tenkom dizajne, ktorý sa stane skvelým doplnkom vašej modernej domácnosti.

Ultra tenký dizajn

Ultra tenký dizajn obrazovky s atraktívnymi kovovými nožičkami kombinuje maximálnu funkčnosť a elegantný minimalistický vzhľad, ktorý si jednoducho obľúbite.

Minimalistický kovový rám

Minimalistický dizajn dopĺňa elegantný kovový rám z brúseného hliníka.

Bezrámiková technológia

Vďaka inovatívnemu dizajnu je obrazovka vybavená veľmi tenkým, takmer neviditeľným rámikom, vďaka ktorému môže obraz tvoriť úžasný celok s okolitým nábytkom a dekoráciami. Pri sledovaní obrazovky už nebudete obmedzovaní nevzhľadnými televíznymi rámami.


TCL WCG

Reálne farby

Vďaka rozšírenému farebnému gamutu TCL WCG si vychutnáte neuveriteľnú rozmanitosť intenzívnych a reálnych farieb priamo vo svojej obývačke. WCG technológia reprodukuje o 30 % čistejšie a bohatšie farby, než tradičné LED obrazovky.

HDR Pro

HDR Pro

Televízor TCL U75C7006 podporuje technológiu HDR Pro, ktorá vytvára oslnivé obrazy s presnou reprodukciou svetlých a tmavých odtieňov. Zažite úžasný HDR obsah zo všetkých zdrojov presne tak, ako to zamýšľal jeho tvorca.

UHD 4K rozlíšenie

UHD 4K rozlíšenie

Obrazovka s Ultra HD 4K rozlíšením (3 840 × 2 160 px) zobrazí až 4× viac detailov, než štandardné Full HD rozlíšenie. Výsledný obraz oplýva vynikajúcou ostrosťou a presným zobrazením aj tých najmenších detailov, vďaka čomu budete ešte viac vtiahnutí do deja.

Reproduktory JBL

Reproduktory JBL

Špičkový zvukový systém JBL v kombinácii s technológiou DTS Premium Sound zabezpečí výnimočnú reprodukciu zvuku, ktorá posunie filmový zážitok na novú úroveň.

Android TV

Operačný systém Android

S technológiou Android TV získate prístup do sveta multimediálnej zábavy. Objavujte filmy, hry, hudbu a množstvo zaujímavých aplikácií, vďaka ktorým získa používanie televízora nový rozmer. Samozrejmosťou je prístup k internetu cez webový prehliadač a podpora obľúbených VOD služieb.

Ovládanie hlasom

Ovládanie hlasom

Nájdite svoj obľúbený obsah pomocou hlasového vyhľadávania. Stačí stlačiť tlačidlo na diaľkovom ovládaní a opýtať sa. Už žiadne zložité zadávanie textov či prezeranie ponúk. Teraz získate prístup k požadovaným aplikáciám alebo videám v priebehu okamihu.

Technológia Chromecast

Technológia Chromecast


Technológia Chromecast umožní prenášať vaše obľúbené videá, hry a aplikácie z mobilného zariadenia priamo na obrazovku televízora v maximálnej kvalite. Stačí jednoduché stlačenie tlačidla Cast na obrazovke vášho mobilného zariadenia so systémom Android alebo iOS.

Google Play

Google Play

TCL U75C7006 so službou Google Play ponúka neobmedzený prístup k filmom, televíznym seriálom a športovým prenosom. Získate aj prístup k niekoľkým tisícom aplikácií a hier, ktoré si môžete ihneď nainštalovať. Google Play sa postará o nekončiacu sa zábavu pre všetkých členov vašej rodiny.

YouTube

YouTube

S aplikáciou YouTube môžete sledovať aktuálne video trendy z celého sveta – od najhorúcejších hudobných videí až po novinky v oblasti hier, zábavy, spravodajstva, a podobne. Prihláste sa k obľúbeným kanálom, zdieľajte ich s priateľmi a prezerajte si obsah na ľubovoľnom zariadení.

Netflix

Netflix

V ponuke zábavy nechýba ani podpora jednej z najpopulárnejších televíznych staníc s veľkým množstvom populárneho obsahu. Netflix ponúka pre každého niečo. Môžete sledovať obľúbené televízne programy, vrátane ocenených originálnych seriálov Netflix, filmov a dokumentov.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,5 cm
Výška 105,5 cm
Hĺbka 34,5 cm
Výška bez podstavca 100,8 cm
Hĺbka bez podstavca 6 cm
Hmotnosť 31,9 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690f5
Produktové číslo:  U75C7006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04