Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

75" TCL 75T8B

+ 3 roky záruka po registrácii
Doprava
zadarmo

75" TCL 75T8B

Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor TCL. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočnou pastvou pre oči. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rýchlych scén vďaka 144Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming prinesie uspokojenie aj tým najnáročnejším hráčom. Smart TV TCL sa opiera o pokročilý operačný systém Google TV a jeho dizajn dopĺňa skutočne elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva titán farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 75
Televízor 75

Hlavné prednosti televízora 75" TCL 75T8B

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor TCL
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 144Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV TCL využíva novodobý operačný systém Google TV
  • Ponúka podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR, TÜV Low Blue Light a TÜV Flicker-Free
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Atmos
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox a F1 TV

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor TCL predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, čo zapríčiní vysokú ostrosť. Technológia Direct LED ponúka precízne zónové podsvietenie, ktoré sa prispôsobuje obsahu obrazu a poskytuje vynikajúci kontrast a reprodukciu farieb.

Televízor 75
Televízor 75

QLED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia QLED TV vás vtiahne do deja. Displej s technológiou QLED sa vyznačuje unikátnou technologickou inováciou, ktorá zaisťuje najvyššiu kvalitu farieb a absolútnu presnosť zobrazenia. Umožní sledovať úplne čistý obraz aj za nepriaznivých svetelných podmienok a z rôznych uhlov.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu mení dynamicky podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám dovolí užívať si bohatú škálu farebných odtieňov. Aj v prípade vysokého jasu. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Táto inteligentná technológia umožňuje prostredníctvom senzora na televízore detegovať množstvo svetla v okolí televízora a obraz podľa toho prispôsobiť.

Televízor 75
Televízor 75

Staňte sa nepremožiteľným majstrom hier s televízorom TCL

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hranie naozaj zábavné. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor Google TV v sebe skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant. Budete tak mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a integrovať TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v oblasti TV. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je ideálne pre najmenších divákov. Ľahko tak objavia svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ľahko ovládať jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 75
Televízor 75

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Skvelý televízor pre každého z vás

Zabezpečuje komunikáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast a WiFi5. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku pomocou rozšíreného množstva kanálov. Zvuk streľby môže byť prenesený v jednom kanáli, zatiaľ čo zvuk mechaniky zbrane v inom kanáli, to výrazne zvýši presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore.

Televízor 75
Televízor 75

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

QLED televízor TCL vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane zaujímať, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

103,5 × 166,6 × 34,3 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

95,8 × 7 cm (V × H)

Hmotnosť:

23,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Low Blue Light, TÜV Flicker-Free
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 166,6 cm
Výška 103,5 cm
Hĺbka 34,3 cm
Výška bez podstavca 95,8 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
Hmotnosť 23,9 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Titán

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 127 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 210 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690f7j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  75T8B
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03