Obnoviť stránku

75" Sony Bravia XR-75X90J

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" Sony Bravia XR-75X90J

Inteligentný TV Sony Bravia XR-75X90J využíva podsvietenie Full Array LED a vtiahne vás do deja sýtym zvukom a detailným 4K rozlíšením

Vybavte svoju obývaciu izbu novým inteligentným televízorom Sony Bravia XR-75X90J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4K rozlíšenie na 75“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou inteligentného televízora Sony Bravia XR-75X90J je využitie podsvietenia Full Array LED. K internetu televízor Sony BraviaXR-75X90J pripojíte buď cez LAN kábel, alebo pomocou bezdrôtového WiFi pripojenia. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a DolbyAtmos. Priestorový zvuk vychádza z 20 W reproduktorov televízora Sony Bravia XR-75X90J. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu vám poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Kľúčové vlastnosti inteligentného TV Sony Bravia XR-75X90J

  • Televízor má 75“ uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením
  • Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm
  • Sony Bravia XR-75X90J disponuje funkciou lokálneho stmievania Full Array LED
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 20 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-75X90J využíva systém Android, ktorý ponúka rad inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Na pripojenie inteligentných zariadení, či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie
  • K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi, alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-75X90J podporuje hlasové ovládanie
  • Komponenty televízora Sony Bravia XR-75X90J sú vyrobené z recyklovaného plastu
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

Vnútri televízora Sony Bravia XR-75X90J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-75X90J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Podívajte sa na 4K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Sony Bravia XR-75X90J sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu okamihu prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s Full Array LED panelom vytvorí na obrazovke televízora Sony Bravia XR-75X90J naozaj reálny obraz plný detailov, s verným kontrastom.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J presne zobrazí všetky farby

Inteligentný televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-75X90J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaručí reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-75X90J

Reálna hĺbka obrazu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaručí televízoru Sony Bravia XR-75X90J dych vyrážajúci kontrast.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J dokáže reprodukovať stratené textúry

Televízor Sony Bravia XR-75X90J dokáže previesť akýkoľvek obsah, či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4K, vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, s pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J ukáže obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaručí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečí, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-75X90J zreteľný a plynulý.

Sony Bravia XR-75X90J rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Kvalitné 20 W reproduktory inteligentného televízora Sony Bravia XR-75X90J vytvárajú pohlcujúci zvuk v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, a to nech sledujete čokoľvek. Televízor Sony Bravia XR-75X90J vám poskytne dokonale zladený obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J zladí zvuk s akciou na obrazovke

S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora Sony Bravia XR-75X90J doplnený o reálny zvuk, perfektne zladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-75X90J

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-75X90J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J zvýrazní hlasy počas dialógov

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-75X90J automaticky zvýši hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-75X90J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-75X90J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Sony Bravia XR-75X90J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-75X90J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-75X90J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu z vášho inteligentného telefónu do televízora Sony Bravia XR-75X90J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

Sony Bravia XR-75X90J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-75X90J sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J má nastaviteľný stojan

Stojan v dizajnovom vyhotovení je možné nastaviť podľa vášho vkusu. Univerzálny stojan televízora Sony Bravia XR-75X90J je nastaviteľný v dvoch smeroch:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
Sony Bravia XR-75X90J

Zarovnaný povrch poskytne podmanivý pocit zo sledovania

Obrazovka televízora Sony Bravia XR-75X90J je upevnená v mimoriadne tenkom rámiku, takže sa môžete sústrediť na to, čo je podstatné – na obraz.

Sony Bravia XR-75X90J

Televízor Sony Bravia XR-75X90J stojí na skvele vyzerajúcom stojane

Stojan televízora je vyrobený z hliníka a bol navrhnutý tak, aby skvele ladil s televízorom Sony Bravia XR-75X90J a rovnako s interiérom miestnosti.

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-75X90J optimalizuje obraz aj zvuk s podmienkami v miestnosti

Obrazovka inteligentného televízora Sony Bravia XR-75X90J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti na svetelných podmienkach v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-75X90J.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-75X90J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-75X90J.

Sony Bravia XR-75X90J

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-75XA90J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu budú vízia aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor Sony Bravia XR-75X90J verne reprodukuje obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-75X90J

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-75X90J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-75X90J

Sony Bravia XR-75X90J má skvelý kontrast

Televízor Sony Bravia XR-75X90J vyniká technológiou XR Contrast Booster 5, ktorá presne vyvažuje svetelný výkon na celej obrazovke. Vďaka tomu budú svetlé oblasti svetlejšie a tmavé zase tmavšie. To poskytne celému obrazu televízora Sony Bravia XR-75X90J naozajstnú hĺbku.

Sony Bravia XR-75X90J

Zažite veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-75A90J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.

    
        
                     
    

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 164 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 219 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Kodi, Steam Link
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,5 cm
Výška 104 cm
Hĺbka 41 cm
Výška bez podstavca 96,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 133 cm
Hmotnosť 34,5 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS7912
Produktové číslo:  XR75X90JAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18