Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

75" Sony Bravia KD-75XG8096

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" Sony Bravia KD-75XG8096

Spoznajte skutočnú zábavu v 4K rozlíšení

Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie zaobstarať si TV s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 75" spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je najvhodnejšia voľba do izby náročného diváka. Rozlíšenie 4K ponúka vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke dokonalý vizuálny zážitok. Televízor Sony Bravia disponuje nielen skvelým obrazom, ale takisto aj parádnym zvukom, ktorý dotvorí perfektný zážitok zo sledovania vášho obľúbeného obsahu. V dnešnej dobe mnohým prídevhod integrovaný DVB-S2 tuner, s ktorým môžete prijímať signál zo satelitu. Naproti tomu tuner DVB-T2 HEVC je s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu aj množstvu dostupných programov, a tiež vám tým navyše odpadne starosť so zháňaním Set-top boxu.

Hlavné prednosti inteligentnej 4K televízie Sony Bravia KD-75XG8096

  • Jemné 4K rozlíšenie zabezpečí dokonalé detaily
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Sony ponúkne uhlopriečku celých 75"
  • Hlasového ovládania znamená koniec nutnosti neustále siahať po ovládači
  • Nahrávanie obsahu na USB disk pre uchovanie filmov i seriálov a samozrejme pre možnosť neskoršieho zhliadnutia
  • Štandard uchytenia VESA s vopred vyrezanými závitmi pre skrutky s rozmermi 100 × 200 mm pre montáž na stojan
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania

Televízia Sony Bravia vás vtiahne do deja

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. 75" smart televízia Sony Bravia KD-75XG8096 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Prívlastok 4K značí panel s celkom štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Celistvý obraz teda dáva dokopy plných 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovka nestratí nič zo svojej kvality a zostáva perfektne ostrá. Jemnosťobrazu si užijete u celej hŕby kvalitného obsahu, napríklad u filmov na Blu-ray diskoch. Aj klasické filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení vie televízia upraviť do vyššieho štandardu a trochu ich tým zdokonalí. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod rôznych aplikácií, televízie Sony Bravia totiž dostávajú silnejší hardvér.

Krásne a živé farby s displejom TRILUMINOS

Aby bol zážitok zo sledovania ešte lepší a vy ste si užili všetok obsah naplno, tak dôležitým prvkom je verné zobrazenie farieb, ktoré dodajú mnohému obsahu na dôveryhodnosti. Displej TRILUMINOS dokáže mapovať širšiu paletu farieb a celkom vierohodne zobrazí každý odtieň farieb. Displej smart televízora Sony Bravia KD-75XG8096 dokonale zobrazí odtiene červenej, zelenej a modrej, ktoré obvykle predstavujú najväčšiu výzvu pre verné zobrazenie u väčšiny televízorov.

Nenechajte si ujsť žiadny detail

Smart LED televízor Sony Bravia KD-75XG8096 využíva dve databázy k zdokonaleniu výsledného obrazu. Jedna slúži na redukciu šumu a k celkovému čisteniu obrazu. Druhá prepočítava rozlíšenie a vylepšuje zreteľnosť obrazu. Obe tieto databázy plne spolupracujú a dynamicky vylepšujú pixely v reálnom čase.

Vždy plynulejší obraz

S technológiou Super Bit Mapping HDR si užijete východ slnka ako nikdy predtým. Inteligentný televízor Sony Bravia KD-75XG8096 vytvára perfektnú a plynulú kvalitu obrazu bez pruhov, takže si môžete bez ostychu vychutnať dokonalý obraz.

Jedno stlačenie a zábava môže začať

Ovládač inteligentnej televízie Sony Bravia KD-75XG8096 disponuje tlačidlom Netflix, po ktorého stlačení sa aplikácia zapne a vy môžete začať sledovať svoje obľúbené filmy alebo seriály.

ClearAudio+ pre dokonalý zvuk

Ak vás uchvátil dokonale ostrý obraz, tak vás iste pohltí aj prepracovaný zvuk. S režimom ClearAudio+ tvoria televízory Sony Bravia vyladený zreteľnejší a čistejší zvuk bez ohľadu na to, čo práve sledujete.

Vylepšené hlasové ovládanie pre komfortné používanie

Smart televízia Sony Bravia KD-75XG8096 funguje na platforme Android TV, s ktorou sa dostanete k veľkému množstvu užitočných aplikácií. Vylepšené hlasové ovládanie ešte maximalizuje komfort pri používaní televízie, takže už nebudete musieť hľadať zapadnutý ovládač.

Šikovne ukryté káble

Všetka kabeláž smart televízie Sony Bravia KD-75XG8096 je rozumne ukrytá v nožičkách televízie, kde drží pomocou priloženého držiaka káblov.

Televízor 75" Sony Bravia KD-75XG8096

Hlasové ovládanie

Povedzte, čo chcete alebo čo potrebujete a televízia Sony Bravia vám to splní. S platformou Android TV budete môcť neustále využívať všetky inteligentné funkcie.

Televízor 75" Sony Bravia KD-75XG8096

Plynulé zobrazenie akčných scén

Technológia Motionflow™ XR vytvára ďalšie snímky sledovaného filmu a vkladá ich medzi pôvodné snímky. Tým dochádza k redukcii rozmazania a k vytvoreniu plynulého obrazu.

Televízor 75" Sony Bravia KD-75XG8096

TV = digitálny rekordér? Prečo nie!

S touto funkciou si môžete ukladať televízne relácie na externý pevný disk kedykoľvek sa vám to bude hodiť. Počas sledovania stačí stlačiť tlačidlo nahrávania a máte vyhrané.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 168,6 cm
Výška 103,4 cm
Hĺbka 40,2 cm
Výška bez podstavca 97 cm
Hĺbka bez podstavca 8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 115,3 cm
Hmotnosť 30,7 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1020b3x
Produktové číslo:  KD75XG8096BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01