Obnoviť stránku

75" Sony Bravia KD-75XE9405

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" Sony Bravia KD-75XE9405

Nová realita s výnimočným kontrastom

Nádherné nočné scény plné jasných svetiel a hlbšie čierne. Sony Bravia KD-75XE9405 s technológiou X-Tended Dynamic Range Pro ponúka až 5× vyšší kontrast než klasické LED televízory, vďaka čomu sú temné scény temnejšie a tie svetlé jasnejšie.

4K HDR Processor X1 Extreme

Obraz televízora Sony Bravia KD-75XE9405 ožije s väčšou hĺbkou, detailmi a zreteľne definovanou štruktúrou vďaka procesoru 4K HDR Processor X1 Extreme a Super Bit Mapping 4K HDR. Processor X1 Extreme disponuje o 40 % vyšším výkonom spracovania obrazu v reálnom čase. Každý pixel je vylepšený a jednotlivé časti scény sa analyzujú a porovnávajú so špeciálnymi obrazovými databázami, ktoré oddelene riešia štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Tiež minimalizuje farebné pruhovanie (tzv. colour banding), aby sa jemne gradovali odtiene tváre, západ slnka i nebeská modrá.

Sony Bravia KD-75XE9005

Vysoký dynamický rozsah 4K

Televízor Sony Bravia KD-75XE9405 s uhlopriečkou 75" vynikajúco kombinuje zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailmi vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Sony Bravia KD-75XE9005

Užite si HDR aj pri hraní

4K HDR televízor Sony Bravia KD-75XE9405 je ideálnym parťákom pre herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.

Farby TRILUMINOS

Podsvietenie reprodukuje jas v oveľa väčšej intenzite ako bežné LED televízory a unikátny algoritmus ho riadi tak, aby bol rozsah medzi svetlou a čiernou širší. Svetlé farby sú jasnejšie a čierna v hlbších odtieňoch najmä pri prehrávaní HDR videa. Technológia TRILUMINOS selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz oživí každú scénu.

Sony Bravia KD-75XE9005 – ohromí prepracovaným dizajnom

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielenže skvele vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie nebudú rušiť ani nevzhľadné káble, pre ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

Svet Google Android a Google Play

Inteligentný televízor Sony Bravia KD-75XE9405 je teraz ešte múdrejší. Objavujte filmy, hry a ďalší obsah v službe Google Play. Čaká na vás obrovská, stále rastúca ponuka. Pracné zadávanie textu odpadá s hlasovým vyhľadávaním. Len povedzte čo chcete alebo si nechajte odporučiť film napríklad podľa žánru. Cez Chromecast potom prenesiete aj obsah zo svojho osobného zariadenia na úchvatnú obrazovku televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,3 cm
Výška 103,7 cm
Hĺbka 32,5 cm
Výška bez podstavca 96,2 cm
Hĺbka bez podstavca 6,2 cm
Hmotnosť 47,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1020c3
Produktové číslo:  KD75XE9405BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17