Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

75" Samsung QE75Q9FN

5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
2 721,82 €

75" Samsung QE75Q9FN

Televízor Samsung QE75Q9FN, perfektný divácky zážitok

Miliarda farieb na vašej obrazovke

Vychutnajte si úplne nový pohľad na filmové hity a obľúbené seriály. Pohľad, ktorý vám na zakrivenej obrazovke Samsung QLED TV Q9F odhalí viac ako miliardu odtieňov. Technológia Quantum Dot nechá vyniknúť aj tým najjemnejším farebným tónom a detailom. A k fantastickému diváckemu zážitku prispieva aj schopnosťou zobraziť 100 % objem farieb. TV si teda zachováva bohatú paletu bez ohľadu na hodnotu jasu.

Súhra všetkých odtieňov

Doprajte si obraz plný jasného svetla i temných tieňov vďaka technológii Q Contrast Elite. Toto inovatívne riešenie na vašej Samsung TV Q9FN vykúzli jedinečnú kombináciu kontrastných prvkov. Direct Full Array Elite je teda zárukou prvotriedneho zadného podsvietenia panela, takže pri sledovaní vynikne vždy to najdôležitejšie. K perfektnému kontrastu pomáha aj antireflexná technológia Ultra Black Elite, ktorá pohltí všetko nežiaduce svetlo a eliminuje odrazy a odlesky, ktoré by vás mohli vyrušiť.

Sledujte filmy v celej ich kráse

So Samsung Q9F konečne uvidíte filmy svojho srdca v úplne autentickej podobe. Vychutnajte si vizuálny obsah na vyššej úrovni vďaka perfektnému zobrazeniu jasu a kontrastu pomocou technológie Q HDR Elite a nového štandardu s vysokým dynamickým rozsahom HDR10+. Zárukou maximálne kvalitného zážitku s QLED TV sú aj Ultra HD certifikácie UHD Alliance, Digital Europe a splnenie štandardov pre 4K Ultra HD definovanou asociáciou CEA.

HDR10
Ultra HD Premium
4K Ultra
Ultra HD

Televízor Samsung vyniká kvalitou aj odolnosťou

Vďaka použitým materiálom a obrazovej technológii Quantum Dot sa už nemusíte obávať vypálenia pixelov na obrazovke svojho televízora. Anorganické látky, z ktorých je vyrobená, totiž nepodliehajú opotrebovaniu typickému pre organické prvky. QLED TV vám bude poskytovať skvelý divácky zážitok bez jedinej chyby na kráse mimoriadne dlhú dobu.

 Samsung Q9F, kábel

Jeden kábel pre dáta aj energiu

Uchovajte si dizajnovú čistotu svojej obývacej izby. Fantastický obraz Quantum Dot technológie sa pri prémiovom televízore Q9F od spoločnosti Samsung snúbi s dômyselným dizajnovým riešením One Invisible Connection. To spája napájací aj dátový kábel do jedného, ktorý následne zapojíte do rozbočovača One Connect Box. Ten môže zostať ukrytý a postará sa o zapojenie všetkých ďalších zariadení.


Samsung Q9FN sa prispôsobí vám i okoliu

O tom, že je QLED TV skvelým doplnkom vašej domácnosti, svedčí aj špeciálny režim Ambient Mode. Vďaka nemu totiž bude váš nový televízor vyzerať skvele aj v okamihu, keď bude práve vypnutý. Pomocou režimu si namiesto deaktivovaného displeja necháte zobraziť farbu či pozadie, ktoré ladia s okolitou stenou. Prípadne si zapnete zobrazenie správ a predpovede počasia. Alebo spojte s televízorom svoj mobilný telefón cez Bluetooth a počúvajte z TV reproduktorov skladby podľa svojho výberu.

Prirodzená súčasť interiéru

QLED televízor Samsung Q9F je ideálny na sledovanie filmov, seriálov i televízneho vysielania. Súčasne však skrášľuje interiér vašej obývačky podobne ako umelecké dielo. A práve takisto sa skvele vyníma aj po pripevnení na stenu. Prostredníctvom montážnej zostavy No Gap Wall-mount je takéto prichytenie spoľahlivé a jednoduché. S jej použitím navyše medzi TV a stenou nezostane nevzhľadná medzera.

Úplne očarujúci dizajn

Nechajte sa očariť výnimočnosťou prémiového TV od spoločnosti Samsung. Vďaka 360° dizajnu a bezrámčekovej konštrukcii televízora si vychutnáte sledovaný obsah ešte pôsobivejším spôsobom ako doteraz. Vyššia úroveň diváckeho zážitku ide ruka v ruke s prvotriednym vyhotovením televízora, ktorý si zachováva svoju eleganciu pri pohľade z akejkoľvek strany.

Štýl v akomkoľvek priestore

Každé miesto je to pravé, záleží len od vášho rozhodnutia. So Samsung QLED TV Q9FN nemusíte mať obavy, že by neladil so štýlom vašej domácnosti. Naopak, svojím odľahčeným a nadčasovým dizajnom je vhodný takmer kamkoľvek. Tomu zodpovedajú aj možnosti umiestnenia televízora. Inštalačné riešenie One Mount zaisťuje jednoduché nasadenie na prémiové stojany Tower či Studio a taktiež aj ich ľahkú výmenu. 

Stredobod vašej domácnosti

Majte vždy na dosah bohatú ponuku zábavy a užívajte si sledovanie svojho televízora Q8C značky Samsung v ešte väčšom pohodlí. S multimediálnou ponukou Smart Hub bude váš obľúbený obsah sústredený na jednom mieste. Takže získate takmer okamžitý prístup ako k aplikáciám, tak i seriálom, filmom a ďalším reláciám. K väčšiemu komfortu prispieva tiež používateľské rozhranie, pomocou ktorého ľahko ovládnete všetky pripojené zariadenia.

Zbohom zbytočným ovládačom

Zabudnite na časy, keď ste pri ceste za perfektným audiovizuálnym zážitkom museli mať poruke niekoľko ovládačov. Spoločnosť Samsung pri svojich televízoroch s technológiou Quantum Dot využíva One Remote Control, ktorý umožňuje pohodlné diaľkové ovládanie rôznych zariadení jediným ovládačom. Pripojené prístroje navyše sám identifikuje a označí, takže vám uľahčí a urýchli prácu a ich nastavenia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR183z7h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QE75Q9FNATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06