Obnoviť stránku

75" Samsung QE75Q85

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung QE75Q85

Objavte krásu skrytú v detailoch


Neskutočné farby

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE75Q85 so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých, tak aj vo svetlých scénach.



Ponorte sa do filmových scén

Objavte nové možnosti televízorov QLED s technológiou priameho zadného podsvietenia Direct Full Array 8X. Tá kontroluje sledovaný obsah a vytvára krásne kontrasty s vyváženým svetlom priamo na vašej obrazovke. Čierna je vďaka nej skutočne čierna a zobrazené scény získajú neskutočnú hĺbku i vyšší jas v detailoch. A vďaka mimoriadne širokému pozorovaciemu uhlu si ich v rovnako vysokej kvalite vychutnáte z akéhokoľvek miesta. Už nemusíte sedieť priamo naproti obrazovke, odteraz je každý uhol pohľadu jednoducho perfektný.



Objavte skryté detaily

Pokročilá technológia vysokého dynamického rozsahu jasu Quantum HDR 12X prispieva k mimoriadne realistickému zážitku zo sledovania QLED 2019. Vychutnajte si neuveriteľne hlboký kontrast a vyvážený jas. Všetko, čo by inak zostalo skryté vo svetlách či v tieňoch teraz uvidíte v plnej kráse.



Pokročilý herný displej

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká vás len plynulá jazda v tej najvyššej rýchlosti. Nová QLED podporuje technológiu FreeSync (VRR) a znižuje dobu odozvy, takže aj frenetická herná akcia sa na obrazovke vykresľuje bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť aj v tmavých častiach obrazovky, vy tak uvidíte i súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše optimalizuje i nastavenie kvality obrazu a zvuku. To všetko zaistí režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami XBOX, PS4 a Nintendo Switch i s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE75Q85 je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším videám.



Absolútna čistota dizajnu

QLED 2019 využíva riešenie One Invisible Connection. Vďaka nemu do obrazovky zapojíte len jeden takmer neviditeľný kábel, ktorý zaistí prenos dát i energie. Vedie do zvláštneho rozbočovača, ktorý slúži na zapojenie ďalších prístrojov a ktorý ľahko skryjete z dohľadu. Rovnako pôvabnú dizajnovú čistotu môžete pozorovať aj na samotnom dizajne QLED. Jej minimalistické orámovanie vám umožní sústrediť sa výhradne len na sledovaný obsah.



Neviditeľný televízor

Nová QLED dokáže vašu obývačku premeniť nielen na luxusný kinosál, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž premení vypnutú obrazovku na priestor pre prezentáciu fotografií aj dizajnové dekorácie alebo sa jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je minulosťou. Nahradí ho inteligentný a moderný displej schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností

S diaľkovým ovládačom One Remote máte pod kontrolou omnoho viac než len klasické televízne vysielanie. Pomocou rozhrania Smart Hub sa vám otvoria dvere do sveta online zábavy, streamovacích služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládnuť celú svoju inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie či vypnutie svetiel.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,52 cm
Výška 105,36 cm
Hĺbka 37,99 cm
Výška bez podstavca 96,09 cm
Hĺbka bez podstavca 6,2 cm
Hmotnosť 40,5 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR181i4
Produktové číslo:  QE75Q85RATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13