Obnoviť stránku

75" Samsung QE75Q70

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung QE75Q70

Svetlo aj tma v realistickom podaní


Neskutočné farby

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE75Q70 so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých, tak aj vo svetlých scénach.



Nechajte sa pohltiť obrazom

Objavte nové funkcie smart televízora Samsung QE75Q70 s technológiou priameho zadného podsvietenia Direct Full Array 4X. Tá sledovaný obsah podrobne analyzuje a následne vytvára skvelé kontrasty s vyváženým svetlom priamo na vašej obrazovke. Zobrazené scény získajú neskutočnú hĺbku i vyšší jas v detailoch a tmavé časti sú skutočne tmavé.



Doposiaľ nevidené detaily

Sofistikovaná technológia Quantum HDR 8X zvyšuje dynamický rozsah a prispieva k mimoriadne realistickému zážitku zo sledovania Samsung QE75Q70. Užiť si tak môžete neuveriteľne hlboký kontrast a vyvážený jas. V plnej kráse tak uvidíte všetko, čo by inak zostalo skryté vo svetlách či v tieňoch.



Pokročilý herný displej

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká na vás len hladká jazda na tej najvyššej rýchlosti. Nový Samsung QE75Q70 podporuje technológiu FreeSync (VRR) a skracuje dobu odozvy, takže aj šialená herná akcia sa vykresľuje na obrazovke bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE75Q70 optimalizuje nastavenia obrazu a zvuku. To všetko zaisťuje režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami Xbox, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE75Q70 je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším filmom.



Pôvab štýlového minimalizmu

Sústreďte sa len na to najdôležitejšie. Vychutnajte si vaše obľúbené filmové trháky na štýlovej Samsung QE75Q70. Jej pôvabnú dizajnovú čistotu zvýrazňuje minimalistické orámovanie a nenápadný vzhľad, ktorý bude plne harmonizovať s vaším domovom.



Neviditeľný televízor

Nový Samsung QE75Q70 dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor pre prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií, alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností

S diaľkovým ovládačom One Remote máte pod kontrolou omnoho viac než len klasické televízne vysielanie. Pomocou rozhrania Smart Hub sa vám otvoria dvere do sveta online zábavy, streamovacích služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládnuť celú svoju inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie či vypnutie svetiel.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,52 cm
Výška 104,82 cm
Hĺbka 35,98 cm
Výška bez podstavca 96,09 cm
Hĺbka bez podstavca 6,2 cm
Hmotnosť 36,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR181i2
Produktové číslo:  QE75Q70RATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11