Obnoviť stránku

75" LG 75QNED91

Doprava
zadarmo
Novinka
2 799 €

Výhody rezervácie:

  • Strážime cenu za vás - Ak sa cena pri začatí predaja zníži, vrátime vám rozdiel.
  • Istota nákupu - Len čo tovar naskladníme, nikto vám ho nevyfúkne pred nosom.
  • Prednostné dodanie - S rezerváciou získavate pevné miesto v poradovníku. Budete medzi prvými, kto tovar dostane.
  • Máte to bez starostí - Zahájenie predaja sledovať nemusíte, urobíme to za vás.

75" LG 75QNED91

Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor LG. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii QNED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa titán farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný spolu s výrobkom.

Televízor 75
Televízor 75

Kľúčové prednosti televízora 75" LG 75QNED91

  • Obraz ako na filmovom plátne vám sprostredkuje televízor LG
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV LG funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému WebOS
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Mini LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR a Local Diming
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Atmos
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Ďalšie obľúbené funkcie: kalibrácia zvuku
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Usaďte sa a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor LG je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality. Technológia Mini LED je štruktúrovaná medzi mnohými zónami, čo zaisťuje lepší kontrast a reprodukciu čiernej farby. O riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach sa stará funkcia lokálneho stmievania. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas bez toho, aby v dôsledku jasné oblasti výraznejšie utrpeli na kvalite.

Televízor 75
Televízor 75

QNED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia QNED TV poskytuje fantastický zážitok. QNED TV ponúka široký pozorovací uhol, ktorý zlepšuje kvalitu obrazu aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Senzor tejto inteligentnej technológii umožňuje sledovať množstvo svetla v okolí televízora a automaticky upraviť obraz na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Televízor 75
Televízor 75

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru LG

S balíčkom herných funkcií získate výhody proti konkurenčným hráčom. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Operačný systém poskytuje nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS poskytuje rozmanité funkcie, ako je Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Rýchlo vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo je obzvlášť vhodné pre najmenších divákov. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez zložitého písania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor premieňa na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Skúste tiež ovládanie televízora pomocou gest. Budete si tak môcť prepínať kanály, regulovať hlasitosť aj prechádzať menu. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Zaujímavou funkciou je prehrávanie 360° videa. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám umožní prechádzať prostredím a objavovať detaily, ktoré by boli v štandardnom videu skryté.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos prináša reprodukciu 3D priestorového zvuku za použitia väčšieho množstva kanálov. Jeden kanál tak môže prenášať zvuk streľby a iný zase mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie v priestore presnejšie a reálnejšie. Televízor umožňuje kalibráciu zvuku, ktorá vám poskytuje možnosť optimalizovať nastavenie zvuku podľa akustických vlastností miestnosti alebo vašich osobných preferencií. TV tak analyzuje okolité prostredie a optimalizuje zvukové parametre na dosiahnutie najlepšieho audio výkonu.

Využite pokročilé multimediálne funkcie

QNED televízor LG vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií. Pomocou funkcie PIP (picture in picture) môžete sledovať dva obrazy z rôznych zdrojov na jednom displeji naraz.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

104 × 167,3 × 37 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,3 × 4,49 cm (V × H)

Hmotnosť:

50,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Mini LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,3 cm
Výška 104 cm
Hĺbka 37 cm
Výška bez podstavca 96,3 cm
Hĺbka bez podstavca 4,49 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 38 cm
Hmotnosť 50,1 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Titán

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 104 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 202 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK645
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  75QNED91T6A
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01