Obnoviť stránku

70" LG 70UM7450PLA

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

70" LG 70UM7450PLA

Minimalistický ultra tenký dizajn

Moderný 4K televízor LG 70UM7450 s uhlopriečkou 178 cm ponúka ultra tenký dizajn s minimalistickým rámčekom a modernými líniami, vďaka ktorému sa stane harmonickým doplnkom každého moderného interiéru.

Dych berúci obraz s detailným 4K rozlíšením

Na špičkovom IPS paneli s jemným 4K rozlíšením si vychutnajte oveľa realistickejší obraz, ostrejšie detaily a úžasne živé farby, ktoré povýšia sledovanie filmov či hranie hier na novú úroveň. 4K displej poskytuje 4× vyššie rozlíšenie ako klasické Full HD televízory.

Presné farby aj pri širokých pozorovacích uhloch

IPS panel LG disponuje širokými pozorovacími uhlami, vďaka ktorým si užijete špičkový obraz s realistickými farbami bez skreslenia a ohromujúcim rozlíšením z akéhokoľvek miesta v obývacej izbe.

Skutočná presnosť farieb televízora LG 70UM7450PLA

Doprajte si ostrejšie, bohatšie a realistickejšie farby. Displej s IPS technológiou čo najpresnejšie zobrazí aj tie najjemnejšie farebné rozdiely, aby sa výsledný obraz televízora LG 70UM7450PLA čo najviac približoval skutočnosti.

4K Cinema HDR – zhmotnenie vízie filmárov

Technológia 4K Cinema HDR podporuje väčšinu formátov HDR, vďaka čomu umožňuje reprodukovať víziu filmových tvorcov priamo na obrazovke vášho televízora. S využitím obrazových technológií Dolby Vision™, Advanced HDR (Technicolor), HDR10 Pro je vytvorený úžasne realistický obraz s ohromujúcim jasom a profesionálnymi farbami, ktoré boli optimalizované renomovaným hollywoodskym štúdiom Technicolor.

DTS Virtual: X – rozšírenie zvuku o ďalší rozmer

Vstavané 20 W reproduktory s priestorovou technológiou DTS Virtual: X poskytujú bohatý, bezchybný a všesmerový zvuk, ktorý vás úplne obklopí.

Televízor LG 70UM7450PLA s technológiou Ultra Surround

Systém Ultra Surround je navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúci dynamický rozsah a vyvážený zvuk s výnimočnou presnosťou reprodukcie, ktorý diváka úplne očarí. Reproduktory zaisťujú prenos zvuku vo viacerých smeroch a vďaka špeciálnym algoritmom vyrovnávajú zvuky v popredí a pozadí, aby zodpovedali akcii na obrazovke, zatiaľ čo dialógy zostanú dokonale jasné. Televízor vás vtiahne do deja.

Štvorjadrový procesor

O precízne spracovanie obrazu a svižný chod systému sa stará výkonný štvorjadrový procesor, ktorý zaistí pokročilú redukciu šumu a vytváranie dynamickejších farieb a bohatšieho kontrastu. Rovnako využíva inteligentné algoritmy na kvalitné prevedenie obsahu s nízkym rozlíšením do 4K formátu so zachovaním detailov.

Podpora ovládania hlasom

Podpora hlasového ovládania Google Assistant a Amazon Alexa umožní zodpovedať vaše otázky, zatiaľ čo sledujete svoj obľúbený program a zobraziť výsledky priamo na obrazovke bez prerušenia sledovania. Okrem toho môžete rýchlo vyhľadávať obľúbené filmy, hudbu, ovládať funkcie televízora či kompatibilné zariadenie inteligentnej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 70 " (177,8 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 157,8 cm
Výška 99,1 cm
Hĺbka 38,4 cm
Výška bez podstavca 91,3 cm
Hĺbka bez podstavca 9,11 cm
Hmotnosť 33,8 kg

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607x2d
Produktové číslo:  70UM7450PLA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16