Obnoviť stránku

70" LG 70NANO76

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

70" LG 70NANO76

Chcete si vo svojom domácom prostredí užiť filmy a vychutnať si rovnakú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii NanoCell a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) poteší všetkých herných fanúšikov. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou výrobku.

Televízor 70
Televízor 70

Zásadné vlastnosti televízora 70" LG 70NANO76

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia NanoCell a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke
  • Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS
  • Disponuje podsvietením Direct LED
  • K výbave patrí HDR
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Výnimočne ostrý obraz televízora

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Direct LED vám ponúkne presné zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 70
Televízor 70

NanoCell sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia NanoCell TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. NanoCell TV ponúka široký pozorovací uhol, vďaka ktorému bude obraz čistý a jasný aj z rôznych uhlov.

Podpora HDR formátov

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10 a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom.

Televízor 70
Televízor 70

Dosiahnite hernú dokonalosť s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor WebOS v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne najmladší diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby používania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor umožňuje ovládanie prostredníctvom gest. Dokážete upravovať hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou funkciou je možnosť prehrávania videa s 360° panoramatickým záberom. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

NanoCell televízor LG vás okúzli svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

98,6 × 156,2 × 37,8 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

90,7 × 5,99 cm (V × H)

Hmotnosť:

31,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 124 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 169 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 70 " (177,8 cm)

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 156,2 cm
Výška 98,6 cm
Hĺbka 37,8 cm
Výška bez podstavca 90,7 cm
Hĺbka bez podstavca 5,99 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 89,5 cm
Hmotnosť 31,7 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK612f04
Produktové číslo:  70NANO763QA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16