Obnoviť stránku

70" JVC LT-70VAQ7235

+ 42 mesiacov záruka po registrácii
4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
678,90 €

70" JVC LT-70VAQ7235

Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor JVC. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10+ a Dolby Vision. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočným potešením. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. VRR (Variable Refresh Rate) uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 36W Subwoofer reproduktorov. Smart TV JVC je založený na modernom operačnom systéme Android TV a jeho dizajn dodáva vskutku elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 400×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 70
Televízor 70

Hlavné vlastnosti televízora 70" JVC LT-70VAQ7235

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor JVC
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia QLED a podporované formáty HDR10+ a Dolby Vision
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Obrazový výkon podčiarkuje úžasný zvuk 36W Subwoofer reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke
  • Smart TV JVC využíva moderný operačný systém Android TV
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Picture quality index zodpovedá 2800 CMR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV a webový prehliadač
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovanieTV, Telly, Kodi a Vodafone TV

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Zahoďte všetky starosti, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke. Televízor JVC dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s mimoriadnou ostrosťou. Technológia Direct LED umožňuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa dynamicky prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé farby.

Televízor 70
Televízor 70

QLED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QLED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. QLED displej je vybavený revolučnou technológiou, ktorá zobrazuje širokú škálu farieb a zachováva absolútnu vernosť originálneho obrazu. Predvedie vám úplne jasný obraz aj pri sledovaní za svetla alebo napríklad z bočných uhlov.

Televízor zaistí kompatibilitu s HDR formátmi

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10+ a Dolby Vision. HDR10+ znamená, že jas obrazu sa dynamicky mení podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám dovolí užívať si bohatú škálu farebných odtieňov. Aj v prípade vysokého jasu. Celková kvalita obrazu televízora je reflektovaná indexom spracovania obrazu, ten predstavuje 2800 CMR.

Televízor 70
Televízor 70

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom JVC

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami VRR (Variable Refresh Rate) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s plynulým a bezproblémovým obrazom, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje minimálnu odozvu. Televízor JVC funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Televízor 70

Využite všetky inteligentné funkcie televízora JVC

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Perfektný partner pre každého televízneho nadšenca

Zabezpečuje komunikáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, DLNA a Chromecast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Dolby Atmos prináša 3D zvukovú reprodukciu pomocou rozšíreného usporiadania kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, to zaistí presnejšie a reálnejšie rozloženie zvuku v priestore.

Televízor 70

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami

QLED televízor JVC vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si to, na čo máte náladu. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Rozmery:

94,5 × 157,5 × 32 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

90 × 6 cm (V × H)

Hmotnosť:

26,36 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 70 " (177,8 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10+, Dolby Vision

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovanieTV, Telly, Kodi, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 157,5 cm
Výška 94,5 cm
Hĺbka 32 cm
Výška bez podstavca 90 cm
Hĺbka bez podstavca 6 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 60 cm
Hmotnosť 26,36 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 36 W
Zabudované audio Subwoofer

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 114 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 194 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  WJV065w80a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LT-70VAQ7235
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03