Obnoviť stránku

7" Sencor SPV 6713T

4,4 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

7" Sencor SPV 6713T

Užite si výhody moderných technológií kdekoľvek a kedykoľvek s prenosnou LCD televíziou Sencor SPV 6915T. Ponúka perfektný obraz a uhlopriečku 7 " (18 centimetrov). Je vybavená DVB-T tunerom pre príjem všetkých obľúbených kanálov. Okrem televíznych programov je vám k dispozícii aj USB vstup a vy si tak ľahko prehráte obľúbený film uložený na flash disku, alebo externom pevnom disku. K podobnému účelu slúžia tiež čítačka pamäťových kariet SD/MMC/MC. Zvuk v dostatočnej kvalite produkuje dvojica reproduktorov s výkonom 2 W.
O napájanie sa stará internej batérie typu Li-Pol. Tá udrží spotrebič pri živote až 2 hodiny. Okrem USB rozhrania a čítačky pamäťových kariet disponuje televízia tiež AV výstupom aj vstupom a 3,5 milimetrovým jackom pre pripojenie slúchadiel. Okrem samotnej televízie v balení nájdete sieťový adaptér, autoadaptér 12V, DVB-T anténu, AV kábel, diaľkový ovládač a veľmi praktickú tašku pre upevnenie na opierku autosedačky. Výpočet predností uzatvára české menu a elektronický programový sprievodca EPG.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 7 " (17,78 cm)

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Výška 13 cm
Hĺbka 3 cm
Hmotnosť 0,49 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS506l
Produktové číslo:  SPV 6713T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17