Obnoviť stránku

66Fit balančná plošina Air Dome

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

66Fit balančná plošina Air Dome

Balančná plošina Air Dome je multifunkčná cvičebná pomôcka, ktorá ponúka nespočetné množstvo cvikov. Možno ju použiť hneď dvojakým spôsobom, buď mäkkou časťou nahor, alebo nadol. Hodí sa na cvičenie rovnováhy, aeróbne cvičenie a tiež na rehabilitačné cviky. Pri opakovanom používaní posilňuje chrbtové partie, uložené v hlbších vrstvách a tým efektívne pomáha pri odstraňovaní bolesti chrbta a kĺbov. Air Dome predstavuje kvalitnú a cenovo dostupnú alternatívu známeho Bosu.

Kľúčové vlastnosti

  • Nespočet možných cvikov
  • Prispieva k rozvoju koordinácie pohybu
  • Precvičuje rovnováhu
  • Posilňuje chrbtové partie
  • Kvalitný a pevný materiál
  • Protišmyková úprava

Kvalita

Podložka je vyrobená z kvalitného PVC materiálu a jej základňa je tvorená z odolného a pevného plastu. Pre vašu bezpečnosť pri cvičení je vybavená špeciálnou protišmykovou úpravou. Úroveň obtiažnosti možno koordinovať pomocou upúšťania tlaku. Súčasťou plošiny sú tiež dve pružné madlá, s ktorými precvičíte svaly dolných aj horných končatín.

Doplňujúce informácie:

Priemer:
60 cm

Výška:
20 cm

Váha:
6 kg

Materiál:
PVC/plast

Farba:
strieborná/sivá

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Balenie

Obsah balenia Expandéry

Priemer

Priemer 60 cm
Kód:  SPTms1933
Produktové číslo:  5055263216380

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07